Ege Postası
Geri

Çiğli'de denetim raporu tartışması

Çiğli Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısına AK Parti Grup Başkanvekili Mesut Demirkaya ile Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan arasında yaşanan tartışma damgasını vurdu. Çiğli Meclisi’nde
Çiğli'de denetim raporu tartışması
Haberler / Yerel Politika
5 Ocak 2016 Salı 22:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Çiğli Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Hasan Arslan başkanlığında gerçekleşti.  AK Parti Grup Başkanvekili Mesut Demirkaya’nın daha önce girişinin okunduğu Sayıştay Denetim Raporu’nun tamamının okunmasını istemesi üzerine tansiyon yükseldi, Demirkaya ile Başkan Hasan Arslan tartıştı.
 
Raporda yetimin hakkının olduğunu ifade eden Demirkaya’ya karşın Arslan, raporun geçen mecliste okunup oylanıp tutanaklara geçildiğini söyledi.
 
Tartışma büyüdü, CHP Grup Başkanvekili Hüseyin Gündüz ve diğer CHP’li ve AK Partili meclis üyeleri de tartışmaya dahil oldu.
 
YETİMİN HAKKI VAR RAPORDA!
Raporda Çiğli halkının bilmesi gereken şeyler olduğunu ve kamuoyunun bunları duyması gerektiğini yineleyen Demirkaya, “Daha önce üst yazıyı okudunuz raporu okumadınız. Burası halkın meclisi ben halkın hakkını korumak zorundayım. Bu raporda ciddi şeyler var. Çiğli’nin malları gasp edilmiş. Yetimin hakkı var bu raporda. Kimsenin buna hakkı yok. Gereğini yapmanızı bekliyoruz. Başkanım yalansa yalan de” diye konuştu. Demirkaya, raporun ‘okunmadı’ olarak tutanaklara geçmesini istedi.
 
2019’DA ÇİĞLİ’DE OY FARKINI 50 BİNE ÇIKARACAĞIM!

Başkan Arslan Demirkaya’ya sert çıkıştı. Demirkaya’nın sözünü kesip sesini yükselten Arslan şu şekilde konuştu: “Biz gerekeni yapıyoruz sen rahat ol. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. 2019’da iktidara geldiğinde sen öyle yaparsın. Burada şov yapma! Gündem belli, konuşursun. Gündemin maddesi olmayan şey tutanağa geçer miymiş y? Hep bunu yapıyorsun. Büyükşehir meclis üyesisin. Orada kalkıp itiraz etmiyorsun burada kalkıp itiraz ediyorsun. Büyükşehir Meclisi'nde sus pussun. Sen 2019’da iktidara gelemezsin. Çiğli’de oy farkını 50 bine çıkaracağım! Yöneten benim, başkan benim sen kimsin y? Gelişi güzel konuşma. Bundan sonra gündem dışı konuşanın sözünü keserim. Türkiye kan ağlıyor, gündemi değiştirmeyin. Zamlar mı dersin, fakir fukaranın ölümü mü dersin. Gündemi değiştirip kendinize gündem yaratmayın. Gündeme dönün tamam.”
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası