Ege Postası
Geri

İl yöneticisi Özen 3 başkana 'Kendimize gelelim' dedi: Kontra Başak'tan geldi

CHP İzmir’de 20 Aralık’taki il kongresinde birlikte hareket eden Nevzat Kavalar, Cemalettin Alper ve Mehmet Şakir Başak'ın önce Ankara’ya gitmesi ardından ilçe turuna çıkması il yönetimini kızdırdı. İl yönetiminde yer alan Yücel Özen'den sosyal medyadan üç başkanı eleştirirken, Konak İlçe Başkanı Başak, “Bizim meselemiz kırgınlıkları ortadan kaldırmak birlik bütünlük sağlamak. Yarın il başkanı “gel beraber dolaşalım derse” dolaşırız. Bizim niyetimiz belli. Kimse bu olayın altında bir şey aramasın. Yazıktır günahtır” dedi. Özen'in mesajına Başak'tan kontra
İl yöneticisi Özen 3 başkana 'Kendimize gelelim' dedi: Kontra Başak'tan geldi
Haberler / Yerel Politika
5 Ocak 2016 Salı 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP İzmir'de 20 Aralık'taki il kongresinde başkan adayı olan ve Alaattin Yüksel'e karşı seçimi kaybeden  Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar’ın kongrede kendisine açık destek veren Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ile birlikte örgütlere teşekkür etme amacıyla ilçe turuna çıkmasına il yönetiminden tepki geldi.

KENDİMİZE GELELİM
Alaattin Yüksel’in listesinden il yönetimine gire Yücel Özen sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda '' CHP İzmir’de 3 İlçe başkanı kongre teşekkür gezisi yapıyor...Kongre bitti...Elele teşekküre çıkılacak günler başladı...Kendimize gelelim...''  ifadelerini kullandı.

NİYETİMİZ BELLİ!
Özen’in eleştirilerine yanıt Konak İlçe Başkanı Şakir Başak’tan geldi. Başak Ege Postası’na yaptığı açıklamada, “Bir insanın fikri neyse zikri odur. Bizim kongre sonrası olumsuz demecimiz olmadı asla da olmayacak. Tek derdimiz örgütün toparlanması. Örgüt başkanlarına kendi aramızda kırgınlıklar varsa kaldırmaya yönelik ziyaretler yaptık. Ben Türkiye’de 7 bölgeyi de dolaştım. Örgütün birlikteliğinden yanayım. Birinci derecede ‘örgüt örgüt’ diyen biriyim. Bizim meselemiz kırgınlıkları ortadan kaldırmak birlik bütünlük sağlamak. Yarın il başkanı “gel beraber dolaşalım derse” dolaşırız. Bizim niyetimiz belli. “Neyin teşekkürü” derlerse oy vermiş vermemiş tüm arkadaşlarımızın kongreye katılması önemli. Onlara teşekkür etmeyi, oturup çay içmeyi borç bilirim.  Pazar günü kongre salonunda kaldı her şey…Bundan sonra partiye nasıl kaktı koyarız derdimiz. Kimse bu olayın altında bir şey aramasın. Yazıktır günahtır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası