Ege Postası
Geri

Çiğli'de kadınlar doyasıya eğlendi

Çiğli Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara yönelik eğlence düzenledi. Belediye Konferans salonda yapılan etkinliğe katılan yüzlerce kadın eğlenceli bir gün geçirdiler.
Çiğli'de kadınlar doyasıya eğlendi
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mart 2013 Cumartesi 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Çiğli Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kadınlara yönelik müzikli eğlence düzenleyerek kutladı.  Çiğlili kadınlar belediyenin 600 kişilik konferans salonunda kendileri için düzenlenen etkinliğe olağanüstü ilgi gösterdiler. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ve eşi Ayfer Solak’ın ev sahipliği yaptığı etkinlikte, kadınlar bol bol eğlendi.

“Kadına değer veren bir toplumun evlatlarıyız”

Kadınların haklarını kolay elde etmediğini, büyük mücadeleler vererek önemli kazanımlar elde ettiğini belirten Başkan Metin Solak, “Kadına önem veren bir milletin çocuklarıyız. Mustafa Kemal Atatürk de çok önemli hakları kadınlarımıza verdi. Kadınlarımız hayatımızın en önemli parçası ve hepsine büyük saygı duyuyoruz. Benim de hayatımda emeği olan başta annem olmak üzere eşime sonsuz teşekkür ediyorum. Buradan da tüm kadınlarımızı kutluyorum” dedi. Başkan Solak konuşmasının ardından oldukça duygulu anlar yaşayan annesi Şerife Solak ile kayınvalidesi Zülfünaz Çelik’in ellerini öperek, Dünya Emekçi Kadınlar Günlerini kutladı.

Kadınlar eğlendi

Türk sanat müziği, Türk halk müziği, pop müzik şarkıcılarının konseri ile Roman Ateşi dans gurubunun gösterileri kadınlar tarafından büyük beğeni topladı. Kadınlar sık sık halaylara eşlik ederken, yapılan çekilişle kadınlara altın dağıtıldı. Etkinliğe katılan tüm kadınlara da günün anlamıyla ilgili mini hediyeler verildi.

Başkan Solak’a teşekkür

Etkinliğin ardından kadınlar, kadınlara yönelik çalışmalarından dolayı Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’a teşekkür ederken, Çiğli Belediyesi resim ve üç boyutlu resim kursiyerleri yaptıkları çalışmalardan birer örneği Başkan Solak ve eşine hediye ettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası