Ege Postası
Geri

Belediye’ye metroyla gitti, İzmirli kadınlara çiçek dağıttı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne metronun bayan yolcularına karanfil dağıtarak başlamayı bir gelenek haline getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kadına yönelik şiddete son verilmesini istedi.
Belediye’ye metroyla gitti, İzmirli kadınlara çiçek dağıttı
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Mart 2013 Cuma 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, her yıl olduğu gibi bu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne de İzmirli kadınlara karanfil dağıtarak başladı. Sabah saat 08.30’da Hatay Metro İstasyonu’na gelen ve bayan yolcuların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Kocaoğlu’nun jestine, Milli Piyango satıcısı İnci Sakal, çantasından çıkardığı bir çiçekle karşılık verdi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yoğun bir etkinlik programı düzenlediklerini hatırlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Kadın hakları konusunda ve kadına şiddete karşı farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Tüm İzmirli hemşehrilerimizin etkinliklerimize katılmasını istiyoruz. Erkeklere, evlatlara, eşlere ve babalara bir mesajımız var. Kadına şiddete son verilmesi için herkes etrafını etkilemeye çalışsın. Toplumumuz, bu acıdan ve ayıptan kurtulsun” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Sarayı’na metroyla giden Başkan Kocaoğlu, metrodan indikten sonra yol boyunca gördüğü kadınları da kutladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası