Ege Postası
Geri

Kukla günleri Buca’da başladı

İzmir Uluslararası Kukla Günleri Buca’da start verdi. Açılış oyunun Buca Belediyesi’nde gerçekleştiği günde minik öğrenciler kuklaların dünyasına yolculuk yaptı.
Kukla günleri Buca’da başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Mart 2013 Perşembe 13:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Buca Belediyesi Meclis salonunda 10.30 ve 14.00 saatleri arasında sergilenen kukla gösterilerine Bucalı çocuklar akın etti. Dünya örneklerinin sergilendiği ilk günde İtalyan kukla sanatçısı Gianluca Di Matteo “Pulcinella’nın Maceraları” adlı kukla gösterisi ile sahne aldı. Genç İtalyan kukla sanatçılarından Gianluca Di Matteo geleneksel Avrupa el kuklası ailesinin en renkli karakterlerinden biri olan Pulcinella’nın maceralarına bir de ek karakterler yansıtarak katılımcıları kendine hayran bıraktı.

Bir ay boyunca İzmirli kukla severleri ağırlayacak olan Kukla günlerinde Bucalı vatandaşlar bu gösterileri ücretsiz olarak izleme fırsatı buluyorlar. Her yaştan seyirciyi barındıran kukla gösterilerinde en çok çocukların yüzü gülüyor. Buca Meclis salonunda kuklalar ile tanışan minikler salonu tıklım tıklım doldurdu.

Buca Belediyesi 13–20 Mart tarihlerinde saat 10.30-14.00’te iki seans olarak yediden yetmişe herkesi dünyaca ünlü kukla ustalarının oyununa ücretsiz olarak bekliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası