Ege Postası
Geri

Batur eski başkanları ağırladı

Kıyı Ege Belediyeler Birliği encümeni, Narlıdere Belediyesinde gerçekleştirdiği encümen toplantısında, Belediye Başkanları Birliği yönetim kurulunu ağırladı.
Batur eski başkanları ağırladı
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Mart 2013 Perşembe 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Eski belediye başkanlarını bir çatı altında toplayan Belediye Başkanları Birliği, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur başkanlığındaki Kıyı Ege Belediyeler Birliği encümen toplantısına katılarak, eski belediye başkanlarının sorunlarını anlattılar. Belediye başkanlarının emekli olduktan sonra ortaya çıkan sorunları ve bu sorunların acil çözümlerine ilişkin konuların konuşulduğu toplantı, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un makamında gerçekleştirildi.

 Milletvekilinin yarısı

Belediye Başkanları Birliği adına konuşan Cengiz Bulut, maaşlarının asgari ücretin biraz üstünde olduğunu hatırlatarak “ biz eski belediye başkanları olarak sosyal yaşantımızı insan gibi sürdürebilmemiz için en azından emekli milletvekillerinin aldığı maaşın yarısını almamız gerekiyor” dedi.

 Başkanlarımızın yanındayız

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ile Belediye Başkanları Birliği arasında gerçekleştirilen ve belediye başkanlarının çok önemli sorunlarını içeren toplantıda bir konuşma yapan Abdül Batur, sıkıntıların farkında olduklarını ifade ederek, çözüm yollarına bir an önce ulaşılması gerektiğini söyledi. Başkan Batur “Toplantıya katılan değerli emekli belediye başkanlarımız, en azından özlük haklarına bağlı olarak emekli maaşlarının milletvekili emekli maaşlarının yarısı kadar olması, devletimizin ve belediyelerin tasarrufu altındaki ulaşım, sosyal tesis, müze girişi, tiyatro, silah ruhsatı yenileme ücreti, otoparklar gibi hizmetlerden düşük bedel ödeyerek yararlanmalarının sağlanması gibi konularda birlik olarak bizde bir çözüm arayışı içerisindeyiz. Başkanlığını yaptığım Kıyı ege belediyeler birliği olarak bulundukları şehirlere hizmet eden eski belediye başkanlarımızı onurlandırmak, onları yalnız bırakmamak, özlük hakları konusunda gerekli desteği vermek ve verdirmek için bundan sonrada onların yanında olmaya devam edeceğimizin sözünü veriyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası