Ege Postası
Geri

Çiğli' de kan bağışı

Çiğli Devlet Hastanesi Hasta Meclisi ile Kızılay’ın işbirliğinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek olan Çiğli Belediye başkanı Metin Solak kan verdi.
Çiğli' de kan bağışı
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Aralık 2013 Salı 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR- Kızılay ile işbirliğine giden Çiğli Devlet Hastanesi Hasta Meclisi Egekent’te bulunan hastane binası önünde kan bağışı kampanyası başlattı. İlk kan bağışçıları ise Başkan Metin Solak ile Hastane Başhekimi Dr. Ömer Koçak oldu.

Türkiye’de bir ilk
Türkiye’de bir ilk olarak hasta meclisi kurduklarını belirten Başhekim Dr. Koçak, hasta ve hastanenin el ele vererek, daha kaliteli hizmet sunmaya çalıştıklarını söyledi. Başkanlığını Mine Tin’in yaptığı Hasta Meclisi tarafından hastane ile ilgili sosyal projelerin de yürütüldüğüne dikkat çeken Koçak, “Hasta meclisimiz hastanenin hasta lehine düzenlemeler yapılmasına katkıda bulunuyor. Kurumumuz hizmet konusunda giderek daha yüksek kalitede hizmet üretiyor. Bugün de kan bağışı kampanyası başlatarak sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyorlar. Hasta meclisimizin Türkiye’de başka örneği yok. Başarılı çalışmalar ve duyarlı işler yapıyorlar. Kan bağış kampanyası da bunlardan biri”^dedi.
Başkan Solak kan verdi
Kan bağışının önemini vurgulayarak, kan bağışı yapan Başkan Metin Solak ise, “Kan bağışı hayat kurtarır. İnsanlarımızı bağışçı olmaları konusunda daha fazla bilinçlendirmeliyiz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır ve üretilemeyen bir doku olduğundan bağışçılara ihtiyaç vardır. Bu nedenle başlatılan kampanyaya gönülden destek oluyoruz. Kan bağışında bulunan kişiler daha sağlıklı olmaktadırlar bu nedenle sağlık sorunu olmayan kişileri de kan vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası