Ege Postası
Geri

İP Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Av. Çetin Kadan: "Türkiyemiz bölünmesin!"

Karşıyaka belediye başkanlığı için İşçi Partisi'nden aday aday olan Av. Çetin Kadan, ziyaretlerini sürdürüyor. Av. Kadan, 'Oylar bölünmesin' diyenlerin gericilerle ve bölücülerle ittifak planları yaptığına dikkat çekerek, "Oylar bölünsün, yeter ki Türkiyemiz bölünmesin. Aslolan ülkemizin birliği ve bütünlüğüdür. Küçük hesaplar, kişisel çıkarlar günü değildir bugün. Geleceğimizdir önemli olan" şeklinde konuştu.
İP Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Av. Çetin Kadan:
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Aralık 2013 Salı 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Av. Çetin Kadan, Karşıyaka'daki mahalle muhtarlarını ziyaretlerini sürdürüyor. Kadan, bugün de Goncalar ve Dedebaşı mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

"Soyguna, vurguna ve talana son vermek için geliyoruz"
İşçi Partisi Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı Çetin Kadan'ın ilk durağı Goncalar Mahallesi oldu.
Muhtar Erdal Türk'ü makamında ziyaret eden Kadan, Muhtar Türk'e; "Karşıyaka'daki bütün muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Sorunlarını dinliyoruz. Bugün de sizlerin kapısını çaldık. Sizi dinlemeye geldik" dedi.
Hemen hemen bütün muhtarların yaşadığı sorunların benzerlerini kendilerinin de yaşadığını belirten Erdal Türk, "İşte görüyorsunuz her yer vatandaşa gelen icra kağıtlarıyla dolu" diyerek söze başladı.
Mahallede üst geçit sorunu olduğunu da belirten Türk, "İZBAN hattı üzerinde bir üst geçit istiyoruz. Bostanlı, Nergiz ve Goncalar mahallelerinin muhtarları olarak bunu uğraşını verdik. İmzalar topladık, dilekçeler sunduk" dedi.
Alt yapı sorunlarına da dikkat çeken Türk, "Yağmur fazla yağdığında kanal sorunu baş gösteriyor" diye konuştu.
Muhtar Erdal Türk'ü dinleyen ve sorunları kaydeden İşçi Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Av. Çetin Kadan, "Mahallerimizin sorunları, yurttaşlarımızın sorunları bizim sorunlarımızdır. İşçi Partisi her zaman sizlerledir. Biz Parti olarak ranttan yana değil, halktan yanayız. Halkımızın çıkarları için yola çıktık. Rantiyeye, soyguna, vurguna ve talana son vermek için geliyoruz" dedi.

"Milletimizi seçeneksiz bırakmayacağız"
Karşıyaka'da muhtarlara yaptığı ziyaretler kapsamında Av. Çetin Kadan'ın diğer durağı ise Dedebaşı Mahallesi oldu.
Kadan, Dedebaşı Mahallesi Muhtarı Şuayip Kayataş'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Muhtar Kayataş, "İşçi Partisi'ni yakından takip ediyorum. Türk bayrağı taşıyorsunuz. Türk bayrağı altında toplandığımızda hiçbir sorun kalmayacaktır" dedi.
İşçi Partisi Karşıyaka Aday Adayı Kadan, "Hiç merak etmeyin. İşçi Partisi görev başındadır. Milletimizi seçeneksiz bırakmayacağız. Kimse 'Karşıyaka'yı nasıl olsa alırım' diye rehavete kapılmasın. 'Oylar bölünmesin' diyerek bölücülerle işbirliği yapanlara karşı 'Vatanımız bölünmesin' diyen İşçi Partisi buradadır ve görev başındadır" şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası