Ege Postası
Geri

Çiğli'de rozet takıldı söz düellosu başladı

Çiğli'de CHP İlçe Örgütü'nün partiye yeni katılanlara yönelik düzenlediği üye katılım töreninde 200 kişinin AK Parti'den CHP'ye geçtiğinin söylenmesi, CHP ve AK Parti arasında söz düellosu başlattı. CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin'in, " Pirinç tanesi değil çuvalla aldım" çıkışına, Yılmaz'ın tepkisi sert oldu.
Çiğli'de rozet takıldı söz düellosu başladı
Haberler / Yerel Politika
14 Şubat 2013 Perşembe 16:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGE POSTASI/HABER SERVİSi - Çiğli'de CHP İlçe Örgütü'nün partiye yeni katılanlara yönelik düzenlediği üye katılım töreni CHP ve AK Parti arasında ipleri gerdi.

Bin 200 kişinin CHP Çiğli'ye katılması parti içinde, ' orada o kadar kişi yoktu' tartışmalarını getirirken, 200 kişininde AK Parti'den CHP'ye geçtiğinin açıklanmasıda AK Parti cephesinin tepkisini çekmişti. AK Parti Çiğli İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan İlçe Başkanı Adnan Yılmaz , "Bizden pirinç tanesi bile alamadılar" açıklamasını yapmıştı. AK Parti'den gelen açıklamalardan sonra CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin'de, " Pirinç tanesi değil çuvalla aldım" diyerek Yılmaz'ın sözlerine cevap vermişti.

YILMAZ: BİZE ULAŞMIŞ İSTİFA YOK
AK Parti İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, Gültekin'e bir kez daha cevap verdi.
Yılmaz, "CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin’in elinde gösterdiği kağıtlar bir iki tane noterden çekilmiş evraklardır. Bir tanesi önceden çekilmiş diğer ise, rozet takma töreninde sora çekilmiş noter istifalarıdır. Elinde gösterdiği bir tane kağıttan bize ulaşmış bir tane istifa yok…Siz 1500 kişiye rozet takacağım diyeceksiniz, ama mekanın kaç kişi aldığını Çiğli’de bulunanlar bu salonun kaç kişi aldığını iyi biliyor… Bizi bırakın kendi İl Başkanları yönetim kuru toplantısında yalanladı.. " dedi.

ÜYE SAYIMIZ DAHA FAZLA

Çiğli'de AK Parti'nin CHP'ye göre bir buçuk kat daha fazla üyeye sahip olduğunun altını çizen Yılmaz, " Bizim 15,800 üyemiz var, onlardan bir buçuk kat daha fazlayız. Biz bunları kullanmıyoruz, 200 ak partiden üye bize geçti diyen kendileri, bunları onlar söyledi. Bizde ispatla dedik. Bize yansıyan bir şey yok. Bunlar tamamen siyasi rant. Yukarıya şirin gözükmek veya ben AK Partiden şunu aldım bunun aldım denmek için yapılmış bir şey" dedi.

NOYAN VE ÇİFTÇİ'YE GÖNDERME

Yılmaz geçtiğimiz aylarda AK PArti'den CHP'ye geçen belediye meclis üyeleri Başak Tülay Çiftçi ve Kurtcebe Noyan'a gönderme yaparak , " Bizden aldıkları 2 üye meclis üyesi, zaten o meclis üyeleri CHP’liydi. Onlara çalışıyorlardı onlara gittiler" dedi.

ÖYLE FOTOĞRAF GÖSTERMEKLE OLMAZ

Yılmaz Çiğli Beleidye Başkanı Metin Solak'ın mahallelerde başlatıığı proje sunumlarınada gönderme yaparak, " Bir ilçe Başkanı yada Belediye Başkanı ayağı yere basan projelerini anlatması gerekir. Öyle fotoğraflarını göstermeyle olmaz.. Ben Balatçıkta yapılan sokağı gördüm.. Bence buna bakması lazım.."diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası