Ege Postası
Geri

Çiğli’de flaş gelişme! Köymen resmen aday

CHP Çiğli’de yönetim kurulunun istifa etmesiyle ilçe başkanlığı düşen Nihat Gültekin’in yerine CHP MYK’sı tarafından Kayyım Başkanı olarak atanan Behçet Köymen, dün Ataşehir Mahallesi’nde seçilen delegelerle yapılan toplantıda adaylığını açıkladı. Çiğli’de flaş gelişme
Çiğli’de flaş gelişme! Köymen resmen aday
Haberler / Yerel Politika
27 Ekim 2017 Cuma 20:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI –Çiğli’de yapılan delege seçimlerinde zaferle çıkan Beyaz listede Erkan Akar’dan sonra 2014 Yerel seçimleri öncesi 11 ilçe yöneticisinin aynı anda istifa etmesiyle İlçe Başkanlığı düşen Nihat Gültekin’in yerine Kayyım Başkanı olarak atanan Behçet Köymen İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı.

Egepostası’nın 2 hafta önce gündeme getirdiği “aday olacak” haberleri yalanlanmıştı. Ancak Köymen’in dün Ataşehir Mahallesi’nde projelerini anlattığı bir sunumla adaylığını açıkladığı öğrenildi.

Egepostası’na konuşan Köymen “Biliyorsunuz, CHP’nin ilçe başkanlığı ve yönetiminin seçim süreci var. Delege seçimi sürecini tamamladık. Önelikle kendi mahallemiz Ataşehir’de durumu anlatan bir sunum yapmalıydık. Dün bunu yaptık. Ben düşüncelerimi anlattım” dedi.

GEREKİRSE SANDIK KOYARIZ

Ataşehir’de farklı adaylar çıkma ihtimali olduğunu da dile getiren Köymen,  “Gerekirse sandık koyarız, sonuca göre aday olur. Tek listeli bir seçim süreci geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

Delege seçimlerinden Beyaz listede olan ve özellikle göçmen oyların sandıkta Beyaz listeye oy vermelerini sağlayan Köymen’in adaylığı için meclis üyesi Semra Aksu’nun kulislerde çalışma yaptığı ve Ataşehir, Maltepe ve yeni mahallerinde göçmen delegelerin desteğini almak için kulis çalışmalarını hızlandırdığı iddia edilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası