Ege Postası
Geri

Çiğlili sorun anlatmanın adresini buldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli aday adayı Ali Talak, bir yandan seçim çalışmalarına ve proje üretmeye devam ederken, diğer yandan Çiğli’de vatandaşların sorunlarını dinliyor, çözmek için çalışıyor.
Çiğlili sorun anlatmanın adresini buldu
Haberler / Yerel Politika
21 Kasım 2013 Perşembe 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Çiğli’de vatandaşlar henüz aday adayıyken sorunları için Ali Talak’a başvuruyor. Çiğli Yenimahalle’den gelen bir grup vatandaş imar sorunları için siz şehir plancısısınız dedikleri Aday Adayı Ali Talak’la görüşüp sorunun çözümü için akıl danıştı. Talak ise onlara imar sorunlarının çözümü için yapılması gerekenleri detaylı bir şekilde anlattı. Daha sonra Küçük Çiğli’den engelli vatandaş Rıza Elveran ailesiyle birlikte Ali Talak’ı ziyaret edip temizlik görevlisi olarak çalıştığı işyerinden haksız yere çıkarıldığını malulen emekli olmasına da az bir zaman kaldığını belirtip bu konuda ne yapması gerektiğini danıştı.

Çiğli’de aday adaylığını açıkladıktan sonra her fırsattafelsefesinin “önce insan” olduğunu kaydeden Ali Talak, “Çiğlili hemşerilerim bana gelip sorunlarını anlatıyor, elimden geldiğince onların sorunlarını dinleyip çözmek için çalışıyorum.Mutlu Çiğli için çalışmalarımı sürdürüyorum. İnsanların mutluluğu her şeyden önce gelir” dedi.

Dertlerini anlatan vatandaşlar Ali Talak’tansıkıntılarının çözümü için karşılık bulunca teşekkür ederek mutlu bir şekilde evlerine döndüler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası