Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

POLİTİKA-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e CHP rozeti takacak. (10.00–Ankara)-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tandoğan Meydanı’nda düzenlenen 'Türkiye Mitingi...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
9 Kasım 2013 Cumartesi 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
POLİTİKA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e CHP rozeti takacak. (10.00–Ankara)

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tandoğan Meydanı’nda düzenlenen 'Türkiye Mitingi Ankara' açık hava toplantısına katılacak. (14.30-Ankara)

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Malatyalı İş Adamları Derneği Genel Kurulu'na ve ‘Emlakta Yeni Vizyon Toplantısı’na katılacak. (10.00-İstanbul)

-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ‘10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Barış Treni’ ile Ispartakule istasyonundan Yunanistan'ın Selanik şehrine hareket edecek. (16.30-İstanbul)

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Kadın ve Demokrasi Derneği tarafından İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde düzenlenen ‘Yerel Yönetimler Eğitim Sertifika Programı’na katılacak. (15.00-İstanbul)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri’de, Büyükşehir Belediyesi Kale İçi ve Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Binası temel atma törenine katılacak. (12.00-13.30-Kayseri)

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Rize'de Hemşin Belediyesi'nde kahvaltılı basın toplantısı yapacak. (09.50-Rize)

-Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Isparta’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunacak. (11.00-15.00-Isparta)

EKONOMİ

-Boydak Mobilya Grubu, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Boydak’ın katılımı ile İstanbul Anadolu Yakası’nda iki yeni Bellona Mağazası açacak. (12.00-İstanbul)

DÜNYA

-ÖZEL- SMDK Basın Sözcüsü Halid El Salih Cihan Haber Ajansı’na verdiği özel mülakatta Suriye’deki süreç, kimyasal silahlar ve radikal gruplar ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. (Istanbul)

-Soçi de yapılacak Kış Oyunları Olimpiyat meşalesi Rus kozmonotlar Oleg Kotov ve Sergei Ryazansky tarafındna uzay yürüyüşü ile taşınacak. (Moskova)

GÜNCEL

-Dünya Ehl-i Beyt Vakfı, Feshane Kongre ve Kültür Merkezi’nde Muharrem iftarı düzenleyecek. (16.30-İstanbul)

-CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını Kadıköy İskelesi'nde açıklayacak. (14.00-İstanbul)

-BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Diyarbakır’da, kayıp yakınlarının Koşuyolu'nda düzenlediği oturma eylemine katılacak. (12.00-Diyarbakır)

SPOR

-ÖZEL- Avrupa’daki Fenerbahçe ve Galatasaraylılardan el ele ortak mesaj: ‘Hiç bir kupa bir insanın hayatından önemli olamaz’ (Köln)

-Spor Toto Süper Lig’de 11. Hafta maçlarına Kasımpaşa–Gaziantepspor, Sivasspor–Bursaspor, Kayserispor–Beşiktaş ve Kardemir Karabükspor-Çaykur Rizespor (15.30-19.00-19.30-İstanbul-Sivas-Kayseri-Karabük)

-PTT 1. Lig’de 13. Hafta maçlarında Şanlıurfaspor-Samsunspor ve Ankaraspor-Bucaspor takımları karşı karşıya gelecek. (14.00/19.00-Şanlıurfa-Ankara)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası