Ege Postası
Geri

Cihangir'e İzmir'den tam destek geldi

İstanbul Cihangir’de başlayan merdivenlerin gökkuşağı renklerine boyanması eylemleri, İzmir'de yayılıyor. Konak’da merdivenli iki sokağı boyayan gönüller, belediyelerin de kendilerine destek vermesini istedi.
Cihangir'e İzmir'den tam destek geldi
Haberler / İzmir
2 Eylül 2013 Pazartesi 15:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Sosyal medya üzerinden örgütlenen çoğunluğu üniversiteli gençler, mahalle sakinleri ve esnaf Karataş semtinde boya ve fırçalarla Kemal Keskin Sokağı merdivenlerini gökkuşağı renklerine boyadı. Ardından ayni semte 186. Sokak'taki merdinler de vatandaşlar tarafından renklendirildi.

Gökkuşağı rengine boyanan Kemal Keser ve 186. Sokak sakinleri, hem de bu bölgeden geçen İzmirliler merdivenlerin rengarek boyanmasından son derece hoşnut olduklarını ve sokağı güzelleştirdiğini söyledi. İzmirliler İstabullu Hüseyin Çetiner tarafıdan yaratılan bu renkli hayalin daha da yaygınlaştırılmasını ve bu konuda yerel yönetimlere büyük görev düştüğünü belirterek, "İzmir’in sokakları merdivenleri ile meşhur. Hatay ve Mithatpaşa caddeleri arasında onlarca merdivenli sokak var. Körfez’den bakıldığında görünen rengarenk sokaklar kentin imajı için çok olumlu olacaktır. Renkler sokaklara hayat verecektir. Artık renkli merdivenler, basamakları griye boyatanlara karşıt bir duruş olarak sembolize edildi" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası