Ege Postası
Geri

Narlıdere'den Barış güvercinleri havalandı

Narlıdere Belediyesi 1 Eylül Dünya Barış gününde İlkay Akkaya ile barış türküleri söyledi. Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında düzenlenen İlkay Akkaya konserine Narlıdereliler yoğun ilgi gösterdi.
Narlıdere'den Barış güvercinleri havalandı
Haberler / İzmir
2 Eylül 2013 Pazartesi 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı ‘1 Eylül Dünya Barış Günü'nde İlkay Akkaya’nın seslendirdiği türküler ile unutulmaz saatler yaşadı. Konsere Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen, Belediye Meclis üyeleri ve Narlıdereliler katıldı. 



‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’
Demokrasi meydanını dolduran kalabalık 'Her yer Taksim, Her yer Direniş' ve ‘Tek Yol Barış’ sloganları attı. Yaklaşık 3 saat süren konserin sonunda Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP izmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ve İlkay Akkaya ile birlikte tüm dünyaya mesaj vermek için barış güvercinleri uçurdular. Konserin sonunda bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur Barışın Taksim’den başlayarak ülkemize, komşularımıza ve tüm Dünya’ya yayılmasını istediklerini belirtti. Batur “ Narlıdere tüm Dünyaya 1 Eylül Dünya barış günü mesajı olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ sözünü tek bir yürek olarak haykırıyor. Barışa, Demokrasiye ve Adalete ne kadar düşkün olduklarını meydanlarda gösteriyorlar, sizlerle gurur duyuyorum. Dünya Barış gününüz kutlu olsun” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası