Ege Postası
Geri

Çin'li anne: Bebeğim kazayla tuvalete düştü

Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinde, bir evin tuvalet borusunun içinden sağ kurtarılan yeni doğan bir bebeğin, yanlışlıkla tuvalet deliğine düştüğü ileri sürüldü.Mucize eseri kurtulan bebeğin annesi, polis tarafından yakalandı ve...
Çin'li anne: Bebeğim kazayla tuvalete düştü
Haberler / Dünya
29 Mayıs 2013 Çarşamba 16:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinde, bir evin tuvalet borusunun içinden sağ kurtarılan yeni doğan bir bebeğin, yanlışlıkla tuvalet deliğine düştüğü ileri sürüldü.
Mucize eseri kurtulan bebeğin annesi, polis tarafından yakalandı ve ifadesi alındı. Polise ifade veren genç anne, kendini savundu.

Çin medyasında yer alan haberlere göre, Jinhua şehrinde yaşanan olayda polise ifade veren 22 yaşındaki anne, tuvalette bulunduğu sırada aniden doğum yaptığını, yeni doğan bebeğin kaygan olması sebebiyle elinden kayıp tuvaletin içine düşürdüğünü ve yaşadığı anlık panik ile birlikte bebeğini kurtaramadığını söyledi.

Genç kadın, çalıştığı başka bir şehirde tanıştığı bir erkek ile evlilik dışı bir ilişki yaşadığını ve hamile kaldığını anlattı. Ailesinin tepkisinden dolayı hamilelik olayını sakladığını dile getiren genç anne, bebeğin babasının çocuğu reddettiğini de aktardı.
Bebeği düşürmesinin ardından çok korktuğunu ve çocuğun annesi olduğunu itiraf etmekten çekindiğini ifade eden Çinli anne, bebeğinin yaşaması için olayı ev sahibine telefonla bildirdiğini dile getirdi.

Çin’deki sosyal paylaşım sitelerinde en çok tartışılan konulardan biri haline gelen olaya yönelik tepkiler büyüyor. Yapılan yorumlar arasında en dikkat çekeni ise ‘’Ai Benben’’ isimli kullanıcıya ait olan mesaj oldu. Çinli bayan kullanıcı mesajında, “Ben bu bebeği büyütmeye hazırım, o bebeğin kendi çocuğunu tuvalete atan anne ve babaya ihtiyacı yok” demesi oldu. Bir başka kullanıcı da, "Bunu yapan anne ve babanın kalpleri kanalizasyon borusundan bile kirli" dedi.

Tuvaletin "L" şeklindeki borusuna sıkışan 2,3 kilogram ağırlığındaki erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Hastanede müşahede altında tutulan bebeğin akıbeti ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası