Ege Postası
Geri

Cinayet anı güvenlik kamerasında

Beyoğlu’nda bir eğlence mekanında ‘tespih çekme’ sebebiyle çıkan kavgada cinayetle sonuçlandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Bir bara eğlenme maksadıyla gelen Murat Y., işletme sahipleri tarafından...
Cinayet anı güvenlik kamerasında
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 16:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beyoğlu’nda bir eğlence mekanında ‘tespih çekme’ sebebiyle çıkan kavgada cinayetle sonuçlandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bir bara eğlenme maksadıyla gelen Murat Y., işletme sahipleri tarafından tespih çekmemesi yönünde uyarıldı. Yaşanan tartışma sonunda Murat Y. silahına sarıldı. İstiklal Caddesi’nin ara sokaklarında uzun süre kovalamaca yaşandı. Murat Y., bar sahibi Adem Atabey’i silahla vurarak ağır yaraladı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Adem Atabey, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayetten sonra taksi ile kaçmaya çalışan Murat Y., güven timlerince yakalandı. Zanlı Murat Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Cinayet anı, zanlının taksiyle kaçması ve yakalanması ise güvenlik kameraları tarafından an be an görüntülendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası