Ege Postası
Geri

Çıray'dan 'yandaş medya' yakınması; Seçmene nasıl ulaşacaklarını anlattı

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü, İzmir Milletvekili ve 2’inci bölge birinci sıra Milletvekili Adayı Dr. Aytun Çıray, İzmir Milletvekili adaylarının tanıtıldığı törenin ardından gazetecilerini sorularını yanıtladı. İYİ Partili Çıray'dan çarpıcı 'Yandaş medya' yakınması
Çıray'dan 'yandaş medya' yakınması; Seçmene nasıl ulaşacaklarını anlattı
Haberler / Yerel Politika
25 Mayıs 2018 Cuma 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Tanıtım toplantısında söylediği “Sokaklara ineceğiz dağa kuşa kendimizi anlatacağız. Basın özgürlüğü yok. Kendimizi anlatacağız. Dağdaki çobanın ayağına kadar gideceğiz. Bizi gazete ve televizyonlara çıkarmıyorlar diye üzülmeyeceğiz” sözleriyle dikkat çeken İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Aytun Çıray, İzmir’deki kampanya süresi boyunca neleri yapacağını anlattı.

BAZI CESUR MEDYA MENSUBU ARKADAŞLAR SAYESİNDE SESİMİZİ DUYURUYORUZ AMA

Partisindeki görevi nedeniyle İzmir dışında da bulunmak durumunda olduğunu kaydeden İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Adayı Aytun Çıray, basında kendilerine yönelik bir sansür ve engelleme olduğunu savunarak,  halkın ayağına giderek kendilerini tanıtmaktan başka çareleri olmadığını söyledi.

YANDAŞ MEDYA BİZDEN UZAK DURUYOR, HALKIN AYAĞINA GİDECEĞİZ

Çıray, “Biliyorsunuz yandaş medya bizden uzak duruyor. Sesimizi duyurabileceğimiz ulusal ve yerel basına çalışmalarımızı anlatacağız. Medya özgürlüğü yok, bazı cesur medya mensubu arkadaşlar sayesinde sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. En doğrusu da halkın ayağına gidip kendimizi tanıtmak olacaktır” şeklinde konuştu.

KAMPANYANIN YÜZDE 80’İNİ İZMİR’DE GERÇEKLEŞTİRECEĞİM

Genel merkezdeki görevinden fırsat buldukça İzmir’deki kampanya sürecine katılacağını, seçim kampanyasının yüzde 80’ini İzmir’den yürütmeye çalışacağını kaydeden İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Adayı Aytun Çıray, “Genel Merkez’de görev aldığım için zaman zaman il dışına çıkacağım. Bürokratik olarak hem de ulusal televizyonlara çağıran olursa il dışına çıkabilirim. Kampanyanın yüzde 80’nini İzmir’de gerçekleştireceğim. Normal şartlarda bir seçime gitmiyoruz. Partinin kurulmasıyla, Meral Akşener’in başkan olmasının ardından İzmir’de ve Türkiye’de dengeler değişti. Gümbür gümbür geliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası