Ege Postası
Geri

Çöp tartışması yeniden alevlendi

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Harmandalı Çöp Depolama alanı yüzünden vatandaşla karşı karşıya geldiğini vurguladı
Çöp tartışması yeniden alevlendi
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Temmuz 2013 Pazar 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Harmandalı Çöp Depolama alanı yüzünden vatandaşla karşı karşıya geldiğini belirterek, "Şikayetler hat safhada. Vatandaş çözüm bekliyor. Çöp tesisi için Yamanlar'ın belirlenmesi doğru değil. Bir yanlış başka bir yanlışla çözülmez. Mevcut çöp alanının iki kilometre uzağına yeni tesis yapılmak istenmesi yanlış. Bu yapılan birinci kattaki çöpü 4'üncü kata taşımak gibi bir şey. Eğer bu alanı şehrin dışına taşırsanız az da olsa bir tepki gelir ama bunu göğüslersiniz" dedi.

GÖRÜŞÜNDEN VAZGEÇTİ

Yeni Asır’dan Onur Çakır’ın haberine göre daha önce, kentin çöpünün Yamanlar'da toplanmasının sıkıntı yaratmayacağını belirten Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, görüşünden vazgeçti. Şu anki çöp depolama alanına ilçede tepki gösterildiğini belirten Solak, "Belirlenen yer Çiğli, Karşıyaka ve Bayraklı'yı doğrudan etkileyecek. Çöp sorunu çözülsün ama Çiğli'yi etkileyecek bir çözümün karşısındayız. Çöp alanının Harmandalı'ndan Yamanlar'a taşınması, çöpün birinci kattan 4'ünca kata çıkarılması gibi bir şey. En mantıklısı, çöpün şehir dışına taşınması" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası