Ege Postası
Geri

Çöpteki minik Erol ve ailesine yardım yapılacak

Annesi çöpten atık kağıtları topladığı sırada çöplerin arasında oturan minik Erol Zurna’ya devlet sahip çıktı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Erol Zurna’nın ailesine destek olunacak. Aile ise çocuklarının ellerinden...
Çöpteki minik Erol ve ailesine yardım yapılacak
Haberler / Güncel
19 Eylül 2013 Perşembe 14:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Annesi çöpten atık kağıtları topladığı sırada çöplerin arasında oturan minik Erol Zurna’ya devlet sahip çıktı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Erol Zurna’nın ailesine destek olunacak. Aile ise çocuklarının ellerinden alınacağı endişesi taşıyor.

Kayseri’de yayın yapan yerel bir gazetede 1,5 yaşındaki Erol Zurna’nın çöpler arasındaki fotoğrafı yayınlanmıştı. Bunun üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Erol Zurna’nın ailesine ulaşılması ve yardımcı olunması için il müdürlüğüne talimat verdi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri aileye ulaşarak, çocuk hakkında bilgi aldı. Çocuğa ve aileye maddi anlamda destek verilmesi kararlaştırıldı.

Ancak aile, çocuklarının ellerinden alınarak yurda gönderileceği endişesi yaşamaya başladı. Aile fertlerinin bir kısmı Gaziantep ilinde bulunan Erol Zurna’nın annesinin, müdürlük yetkililerine sorun olmadığını, çocuğuna bakabileceğini, atık kağıt toplamaya giderken babaannesine bıraktığını söylediği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası