Ege Postası
Geri

Çorum merkezli 7 ilde ihale yolsuzluğu operasyonu: 55 gözaltı

Çorum merkezli 7 ilde yapılan ihale yolsuzluğu operasyonlarında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer'in de aralarında bulunduğu 55 kişi gözaltına alındı. Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...
Çorum merkezli 7 ilde ihale yolsuzluğu operasyonu: 55 gözaltı
Haberler / Güncel
9 Eylül 2013 Pazartesi 13:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çorum merkezli 7 ilde yapılan ihale yolsuzluğu operasyonlarında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer'in de aralarında bulunduğu 55 kişi gözaltına alındı.

Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Çorum başta olmak üzere Ankara, Kayseri, Niğde, Karabük, Balıkesir ve Antalya illerinde faaliyet gösteren bazı şirketlerin ihaleye fesat karıştırdığı bilgisine ulaştı. Bu illerde Çorum Emniyet Müdürlüğü'nün koordinesinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda Çorum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, engelsiz yaşam müdürü, toplum merkezi müdürü, huzurevi müdürü, sevgi evleri müdür vekilinin de aralarında bulunduğu 25'i kamu görevlisi 30'u şirket çalışanı toplam 55 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar hakkında, haksız çıkar sağlamak, kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratmak, resmi belgede sahtecilik yapmak suçlarından soruşturma başlatıldı. Emniyetteki sorgusu devam eden şahısların işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası