Ege Postası
Geri

Çukurova Üniversitesi'nde kayıtlar başladı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) 2013-2014 eğitim öğretim yılı kayıtları, Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Salonu ile belirlenen noktalarda başladı. Kayıtlar, 2-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof....
Çukurova Üniversitesi'nde kayıtlar başladı
Haberler / Güncel
2 Eylül 2013 Pazartesi 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) 2013-2014 eğitim öğretim yılı kayıtları, Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Salonu ile belirlenen noktalarda başladı. Kayıtlar, 2-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yaşare Aktaş Arnas ve Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu ile ilk gün kayıt yaptıran öğrenci ve ailelerin heyecanına ortak oldu. Bu sene üniversitelerine toplam 9 bin 541 öğrencinin kayıt yaptıracağını söyleyen Rektör Prof. Dr. Kibar, ek yerleştirmelerle bu sayının 11 bin olmasını beklediklerini ifade etti. Rektör Kibar, kayıtlar sonunda öğrenci sayılarının 46 bine ulaşacağını vurguladı.
Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü'ne yeni başlayan Zikriye Songelen'in işlemlerini yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, öğrencilere başarılar diledi.

Yaz boyunca yeni döneme hazırlık yaptıklarını vurgulayan Rektör Kibar, "Yaz boyunca yeni eğitim ve öğretim dönemine hazırlıkla geçirdik. Merkezi dersliklerimiz var. Orada eğitim öğretim alt yapımızı geliştirmeye çalıştık." diye konuştu. Adana dışından gelen öğrencilerin otobüs terminalinden Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlarla ücretsiz olarak yerleşkeye getirildiğini hatırlatan Prof. Dr. Kibar, oluşturulan kayıt danışma masalarında görev yapan yetkililerin öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarına cevap vereceğini ifade etti.

Kayıt yaptıran öğrenciler ise çok heyecanlı olduklarını belirterek, “Yoğun bir çalışma sonrası üniversiteyi kazandık. Şimdi kayıt için geldik, inşallah hayırlı olur.” dedi.
Kızı tıp fakültesini kazanan Atilla Kaçıra ise çok mutlu olduğunu belirterek, büyük kızının da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuduğunu vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası