Ege Postası
Geri

Cumhur İttifakı İzmir'den Devlet Bahçeli'ye özel karşılama

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" toplantısına katılmak için tarifeli uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na geldi. Bahçeli'yi, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ başta olmak üzere birçok siyasi isim Adnan Menderes Havalimanı'nda karşıladı.
Cumhur İttifakı İzmir'den Devlet Bahçeli'ye özel karşılama
Haberler / Politika
4 Şubat 2024 Pazar 15:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde çalışmalar hız kazandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli, Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" toplantısına katılmak için havayoluyla İzmir’e geldi.

Bahçeli'yi AK Parti ve MHP teşkilatının üyeleri Adnan Menderes Havalimanı'nda özel olarak karşıladı.

Bir süre sohbet ettiği Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'a seçim çalışmalarında başarı dileyen Bahçeli, daha sonra karayoluyla Manisa’ya geçti. 

Resim

MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi karşılayanlar arasında MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve çok sayıda siyasi isim yer aldı.

Resim

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası