Ege Postası
Geri

Cumhurbaşkanı 31 Mart'a kadar 50 ile gidecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışına çıkarak uluslararası zirvelere katılması da bekleniyor
Cumhurbaşkanı 31 Mart'a kadar 50 ile gidecek!
Haberler / Politika
28 Ocak 2024 Pazar 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere kadarki sürede 50 ile gideceği kapsamlı bir program hazırlandı. Erdoğan, seçim takvimine göre, Güneydoğu'dan Ege'ye Türkiye'nin 7 bölgesine giderek vatandaşlarla bir araya gelecek.

Sabah’ın aktardığına göre, ocak ayını Ankara'da tamamlanması planlanan Erdoğan'ın Şubat ayına deprem ili ziyareti ile başlaması öngörülüyor. Bu süreçte bazı deprem illerine Cumhur İttifakı ortağı MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de eşlik etmesi planlanıyor. Programlarda yapımı tamamlanan afet konutları hak sahiplerine teslim edilecek.

Onlarca ilde yapımı tamamlanan devlet yatırımlarının toplu açılış törenlerine katılacak olan Erdoğan, Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Ağrı'da da miting düzenleyecek.

Öte yandan 6 Şubat depremleri nedeniyle ertelenen Antalya Diplomasi Forumu'na da katılacak. Forum kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen devlet ve hükümet başkanları ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

Erdoğan, seçim takviminin son haftası ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul'da geçirecek. Kampanya sürecine önce haftada bir sonlara doğru ise ikişer olmak üzere mayıs seçimlerinde olduğu gibi televizyon kanallarındaki özel yayınlara katılacak.

Bu süreçte Erdoğan'ın yurt dışına çıkarak uluslararası zirvelere katılması da bekleniyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası