Ege Postası
Geri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile telefonda görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün; Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı, “Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmeler ve tahıl mutabakatı bağlamındaki çalışmaların da değerlendirildiği görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurulması teklif edilen çalışma grubu vasıtasıyla yeni açılımlar üzerinde çalışılabileceğini ifade etti” açıklamasını yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile telefonda görüştü!
Haberler / Dünya
27 Nisan 2023 Perşembe 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanlığı, görüşmeye ilişkin fotoğraf paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün, Mersin Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni öncesinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü. Görüşmede, Erdoğan’a; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Hasan Doğan eşlik etti. Görüşme sırasında çekilen fotoğrafı Twitter hesabında paylaşan İbrahim Kalın, "Gayet iyiyiz hamdolsun. Duanızı eksik etmeyin" dedi. 

Cumhurbaşkanlığı, görüşme ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, bugün İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ne katkıları için Rusya Devlet Başkanı Putin’e teşekkür etti. Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmeler ve tahıl mutabakatı bağlamındaki çalışmaların da değerlendirildiği görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurulması teklif edilen çalışma grubu vasıtasıyla yeni açılımlar üzerinde çalışılabileceğini ifade etti. Görüşmede Suriye’deki gelişmeler de ele alındı. Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini de iletti.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası