Ege Postası
Geri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rize'de yerel seçim mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Güneysu'da; "5-6 ay sonra, malum yerel seçimler var, belediye seçimleri var. Yerel seçimlerde de başta Rize merkez olmak üzere ev ev dolaşarak ilçelerimizi de partimize kazandırmanızı istiyorum. Malum, son seçimlerde milletvekili sayımızda bir düşüş yaşadık. Herhalde, yerel seçimlerde aynı düşüşü yaşamayız. Bunun için çok farklı bir gayret gerekecek" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rize'de yerel seçim mesajı
Haberler / Politika
4 Kasım 2023 Cumartesi 21:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın yapacağı toplu açılışlar için memleketi Rize’ye geldi. Güneysu ilçesinde Cumhurbaşkanlığı otobüsünden yurttaşlara seslenen Erdoğan, şunları söyledi:

"Tabi yapacağımız çok şeyler var. Yapmakta olduğumuz çok şeyler var. Hep beraber el ele vereceğiz, eğitimden sağlığa, adalete, ulaşıma, bütün bunlarla birlikte Türkiye'yi çok daha farklı bir yere taşıyacağız.

Yarın toplu açılışları gerçekleştirmek için buradayız. Hem toplu açılışları gerçekleştireceğiz hem de Rize'deki kentsel dönüşümü yerinde göreyim istedim.

5-6 ay sonra, malum yerel seçimler var, belediye seçimleri var. Yerel seçimlerde de başta Rize merkez olmak üzere ev ev dolaşarak ilçelerimizi de partimize kazandırmanızı istiyorum. Malum, son seçimlerde milletvekili sayımızda bir düşüş yaşadık. Herhalde, yerel seçimlerde aynı düşüşü yaşamayız. Bunun için çok farklı bir gayret gerekecek. Bu gayretlerle birlikte Rize ve ilçelerinde çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası