Ege Postası
Geri

Cumhuriyet Caddesi'nde işgal bitti

İzmir'in yaya trafiği en yoğun bölgelerinden biri olan Alsancak'taki Cumhuriyet Caddesi'nde, belediye ekipleri kaldırıma park edilen araçlarla ilgili çalışma başlattı. Kaldırımların otopark olarak kullanılmasını engellemek üzere yolun her iki tarafında, yol ile kaldırım arasına dubalar dikildi.
Cumhuriyet Caddesi'nde işgal bitti
Haberler / İzmir
14 Şubat 2017 Salı 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alsancak'ta Gündoğdu Meydanı ile Liman arasında uzanan Cumhuriyet Caddesi'nde kaldırımlara park edilen araçlarla ilgili şikayetleri değerlendiren belediye konuyla ilgili çalışma başlattı. Yapılan incelemenin ardından kaldırımların otopark gibi kullanılmasının önüne geçebilmek için, yolun her iki tarafında da, yol ile kaldırım arasına dubalar yerleştirildi.

Daha önce yayalar, kaldırımlara park edilen araçlar nedeniyle yola inerek akan trafiğin içinde yürümek zorunda kalıyordu. Bu durum hem trafik güvenliğini tehlikeye düşürürken hem de trafik sıkışıklığına neden oluyordu. Belediyenin çalışmasından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, daha önce kaldırım yerine yolda yürümek zorunda kaldıklarını, akan trafik içinde kaza geçirme risklerinin çok yüksek olduğunu belirtti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası