Ege Postası
Geri

Cumhuriyet Kadınlarına bugün çok görev düşüyor

Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şubesi, 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Kurucu başkan olarak görev yapan Mesude Öney, yeniden başkan oldu.
Cumhuriyet Kadınlarına bugün çok görev düşüyor
Haberler / İzmir
1 Haziran 2015 Pazartesi 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, genel kurulda yaptığı konuşmada, Cumhuriyet kadınlarına bugün dünden daha fazla görev düştüğünü belirterek, “Aç ve susuz kalabiliriz ama Atatürksüz, adaletsiz kalamayız. Ülkemizin bölünmeez bütünlüğü için laik, çağdaş ve Atatürkçü Cumhuriyet kadınlarına büyük görev düşüyor. Tüm demokratların, devrimcilerin, laiklerin, cumhuriyetçilerin ve Atatürkçülerin 7 Haziran’da birlik ve beraberlik içinde davranması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Avukat Metin Öney’in divan başkanlığını yaptığı genel kurulda, derneğin faaliyetleri konusunda bilgi veren Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şube Başkanı Mesude Öney, hak arama ve demokrasi mücadelesinde destek olan üyelere teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

‘’Hepinizin bildiği gibi örgütlenme ortak çıkarlara dayalıdır. CKD çatısı altında buluşmamızdaki çıkarımız, Cumhuriyet’in değerlerini korumak, savunmak ve geliştirmektir. Bunları yaparken, tüm halk kesimlerinin demokratik istemlerini kucaklayacağız, demokrasi ve laiklik mücadelesine omuz vereceğiz, gerektiğinde bu mücadelenin ‘öznesi’ olacağız.”Genel kurulda yapılan seçimlerde yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mesude Öney, Güler Bilgen, Gönül Ögreden, Hatice Bozkaya, Sultan Altıntaş, Aysel Keklik Eyice, Zeynep Kömen.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası