Ege Postası
Geri

DEVA Partili Kaya'dan Jak Eskinazi'ye destek: Güneş balçıkla sıvanmaz

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi'nin Milli Eğitim Bakanlığı'na yönelik açıklamalarından sonra tepkiler gelmeye devam ederken, DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen'den Eskinazi'ye destek geldi. Seda Kaya Ösen açıklamasında, "Sn. Jak Eskinazi  hepimizden eski İzmirlidir, bu şehrin değeridir. Ona hakaret eden zihniyet, logosuz seçim çalışması yapan AKP adayının ve partisinin gerçek yüzünü de belli etmiştir. Güneş balçıkla sıvanmaz" dedi. 
DEVA Partili Kaya'dan Jak Eskinazi'ye destek: Güneş balçıkla sıvanmaz
Haberler / Yerel Politika
29 Şubat 2024 Perşembe 18:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, yapay zeka üzerinden tarikatları ve Milli Eğitim Bakanlığını (MEB) hedef alarak “Milli Eğitim Bakanlığı tarikatlar ve cemaatler ile sözleşme imzalayacağına yapay zeka kuruluşları ile anlaşma imzalamalıdır." demişti.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Jak Eskinazi'nin Milli Eğitim Bakanlığını hedef alan sözlerine sert tepki gösterirken, DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

Seda Kaya Ösen açıklamasında, "Sn. Jak Eskinazi  hepimizden eski İzmirlidir, bu şehrin değeridir. Ona hakaret eden zihniyet, logosuz seçim çalışması yapan AKP adayının ve partisinin gerçek yüzünü de belli etmiştir. Güneş balçıkla sıvanmaz" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası