Ege Postası
Geri

DEVA Partili Yüce'den 'yerel seçim' mesajları: Seferihisar'ın sorununu DEVA çözer

DEVA Partisi Seferihisar Belediye Başkan Adayı Emin Yüce, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Seferihisar Ege'nin ve İzmir'in incisi. Mandalin, lavanta bahçeleri ve enginarı var. Bir yandan denizi ve tarihi ile güzelliklerle dolu. Seferihisar bir yandan da çok şansız. İstediği hizmeti alamadı. İstediği atılımı yapamadı. Tarımda, turizmde, hayvancılıkta istediği geliri elde edemedi. Biz de bunları düzeltmek için kolları sıvadık. Seferihisar'ın sorunlarını DEVA çözer" dedi.
DEVA Partili Yüce'den 'yerel seçim' mesajları: Seferihisar'ın sorununu DEVA çözer
Haberler / Yerel Politika
29 Ocak 2024 Pazartesi 16:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- DEVA Partisi Seferihisar Belediye Başkan Adayı Emin Yüce TR35 TV'de yayınlanan Seçime Doğru programında 31 Mart 2024 yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

"ETİK KURALLAR BİLDİRGESİ'Nİ İMZALADIK"

Etik kurallar bildirisinden bahseden Emin Yüce, "Bizim partimizin misyonu dürüstlük ve liyakat. Hesap verebilirlik. Genel Başkanımız Ali Babacan, 13,5 yıl bakanlık yaptı. Bu süreç içerisinde Türkiye'de şaibeli bir durum olmadı. Kendisini bakanlık süreci boyunca hep liyakatli oldu. DEVA'da oluşumuzun nedeni bu. Devletin bütün kurumları liyakate dayalı olmadoğı sürece başarıya ulaşamazsınız. Şefaff bir yöneticilik yaparsanız ancak millete ve ülkeye faydalı olursunuz. İçinde bulunduğumuz sistem şaibeli ihalaler sistemi. Biz Başkan Adayı olurken, dürüst, şeffaf bir belediyecilik yapacağımızın altına imza atıyoruz. Belediyeliğin yetirdiği o ranta dayalı sistemin artık Türkiye'de olmaması gerekiyor. Eğer hesap veremiyorsanız burada sıkıntılar yaşanır. Bu bildiriye imza atmadan başkan adayı olamıyorsunuz. Genel Başkanımız ve Yardımcılarımızın hazırladığı bildirgenin altında imza atmanız zorunlu kılınıyor" dedi. 

"SEFERİHİSAR'IN SORUNLARINI DEVA ÇÖZER" 

33 yıldır Seferihisar'da yaşadığına dikkat çeken Yüce, " Seferihisar Ege'nin ve İzmir'in incisi. Mandalin, lavanta bahçeleri ve enginarı var. Bir yandan denizi ve tarihi ile güzelliklerle dolu. Seferihisar bir yandan da çok şansız. İstediği hizmeti alamadı. İstediği atılımı yapamadı. Tarımda, turizmde, hayvancılıkta istediği geliri elde edemedi. Biz de bunları düzeltmek için kolları sıvadık. Seferihisar'ın sorunlarını DEVA çözer. Seferihisar'da herkes birbirini iyi tanır. Biz de halkla her zaman iç içeyiz. Halkın bize dönüşleri güzel ve beklentileri yüksek. Bizim yükümüz çok ağır. Bir an evvel sorunların çözülmesi gerekiyor" ifadelerine yer verdi. 

SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU 

Sosyal belediyeciliğin önemine vurgu yapan DEVA Partili Yücel, "Ülkeyi yönetenlerin emeklilere verdiği maaş ile Seferihisar'da kirada yaşamak imkansız. Belediye seçimleri olacak ama Türkiye'nin kanayan yarası aynı. Maddi-manevi olara sosyal belediyeciliğe büyük sorumluluk düşüyor. Biz bu belediyeleri sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetirsek önümüzdeki dönemde insanlar genel seçimlerde oylarını kullanacak. Belediyelerin sosyal yardıma daha fazla pay ayırması gerekiyor" diye konuştu. 

"DEVA ÜLKEYİ YÖNETECEK KADROLARI HAZIRLIYOR" 

DEVA Partisi'nin ülkeyi yönetmeye talip olduğuna dikkat çeken Yücel, "DEVA Partisi bir yandan da akademidir. Bir yandan siyaseti öğreniyoruz, bir yandan ekonomiyi öğreniyoruz.  2 günlük bir eğitimde belediyelerin finansla ilgili, belediyenin nasıl yönetilmesi gerektiğine ilişkin eğitimler aldık. Eğitimlerimiz devam edecek. DEVA Partisi Türkiye'yi yönetecek kadroyu hazırlıyor. Bizim yol haritamız hazır. Ülkeyi bugün teslim edin, ertesi gün hemen başlayabiliriz. DEVA Partisi önümüzdeki dönemde de önümüze çıkan sorunlar için kadroları hazırlıyor. DEVA'nın bu ülkenin başına gelmesi için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası