Ege Postası
Geri

DOSAB’lı sanayiciler TECHTEXTİLE’e çıkarma yaptı

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri DOSAB’lı sanayiciler ile birlikte dünya teknik tekstil konusunda en kapsamlı fuar olarak kabul edilen TECHTEXTİLE’e çıkarma yaptı. Bu yıl...
DOSAB’lı sanayiciler TECHTEXTİLE’e çıkarma yaptı
Haberler / Ekonomi
9 Temmuz 2013 Salı 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri DOSAB’lı sanayiciler ile birlikte dünya teknik tekstil konusunda en kapsamlı fuar olarak kabul edilen TECHTEXTİLE’e çıkarma yaptı.

Bu yıl Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen teknik tekstil fuarında heyet halinde görüşmeler ve incelemelerde bulunduklarını ifade eden DOSABSİAD Başkanı Orhan Tezyaparlar, teknik tekstilin nereye geldiği, know-how düşünmemiz gerektiği, teknik tekstille katma değeri yüksek ürünlere girilmesi gerektiğini vurguladı.

Tezyaparlar, ‘Bursa Teknik Üniversitesi ile işbirliği içerisinde yapılan fuar incelemeleri ve gözlemlenen gelişmeler üniversitenin hazırlayacağı bir raporla kitapçık haline getirilecek ve DOSABSİAD Üyelerine bir kaynak olarak paylaşılacaktır.” dedi.

Fuar ziyaretlerinin yanı sıra Mienz’daki Rhemarex İşadamları Derneği’ne de ziyaret gerçekleştiren heyet, bölgenin tekstil konusundaki durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Sektör sorunlarının görüşülmesi yanında ikili görüşmelerde de bulunuldu. Yaptıkları ziyaretler ve incelemelerden dolayı Almanya’dan memnun ayrılan heyet iş gezilerinin ve fuar ziyaretlerinin dünya teknolojilerinin ve gelişmelerini yakalamak için çok önemli olduğunu ve devam edeceğini belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası