Ege Postası
Geri

Dağ'dan Bayraklı yorumu

Başbakan tarafından Bayraklı Belediye Başkan adayı olarak açıklanacağı hafta başından beri kulislerde dile getirilen ancak bu yönde bir gelişme yaşanmayan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Etkili,yetkili bir kurumdan bana bu konuda iletilen bir şey yok. Bayraklı’da 9 aday adayımızın belediye başkanlığı için nitelikli ve birikimli oldukları kanaatindeydim. Ancak bana bir görev tebliğ edilirse kaçacak değiliz” dedi.
Dağ'dan Bayraklı yorumu
Haberler / Yerel Politika
13 Aralık 2013 Cuma 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - AK Parti İzmir’de beklenen oldu ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Yıldırım’ın adaylığı dışında parti kulislerinde AK Partili vekiller Hamza Dağ ve İlknur Denizli’nin de belediye başkan adayı olarak açıklanacağı iddia edilmişti. Başbakan’ın Dağ’ı Bayraklı ve Denizli’yi de Konak adayı olarak ilan edeceği hafta başından beri dillendirilmişti. Başbakan İzmir’de ilçelere yönelik isim ilan etmedi.

BİZDEN BAKANIMIZI ADAY OLARAK TALEP ETTİLER
Aday tanıtım toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Dağ, Yıldırım’ın adaylığı için, “
Bakanımızın adaylığı İzmirlilerin istediği bir adaylıktı. Bulunduğumuz her ortamda bizden Bakanımızın adaylığı talep edildi. Kabinenin en başarılı bakanı. Başbakanımız bakanımızı bu teveccühlere karşılık olarak belediye başkan adayı olarak değerlendirdi. Adayımızı İzmirliler belirledi. İnşallah bakanımızı İzmirliler belediye başkanı yapacak” yorumunda bulundu.

GÖREV TEBLİĞ EDİLİRSE….
Bayraklı Belediye Başkan adayı olacağı yönündeki iddialar hakkında da açıklama yapan Dağ, “Ben de bu iddiaları kamuoyundan partililerimizden ve medyadan duyuyorum. Telefonla da beni arıyorlar. Etkili,yetkili bir kurumdan bana bu konuda iletilen bir şey yok.
2011 seçimlerinde vekil olarak seçildik. En iyi şekilde görevimizi hem mecliste hem İzmir’de yapmaya çalışıyoruz. Bayraklı’da 9 aday adayımızın belediye başkanlığı için nitelikli ve birikimli oldukları kanaatindeydim. Ancak bana bir görev tebliğ edilirse kaçacak değiliz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası