Ege Postası
Geri

Davutlar ve Güzelçamlı CHP Adayı Ömer Günel’i kucakladı

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel söz verdiği üzere Davutlar’a ikinci ziyaretini gerçekleştirdi. Davutlar ve Güzelçamlı sakinleri tarafından sevgi ile kucaklanan Ömer Günel her iki mahalleye de düzenli olarak ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti. Ömer Günel, “Seçimlerden sonrada inşallah sürekli sizlerle olacağım. Daha önce de belirtmiştim benim makamım, bir minibüs içine bir masa olacak ve sürekli sizlerin arasında olacağım. Halktan uzak 4 duvar arasında belediye başkanlığı yapılmaz. Biz icraat makamı olacağız”  dedi.   Davutlar ve Güzelçamlı CHP Adayı Ömer Günel’i kucakladı
Davutlar ve Güzelçamlı CHP Adayı Ömer Günel’i kucakladı
Haberler / Yerel Politika
4 Şubat 2019 Pazartesi 13:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Davutlar Halk Pazarı’nı da ziyaret eden CHP Adayı Ömer Günel, “Davutlar pazaryerinin tüm sorunlarını biliyoruz. Burada esnafımız ile tek tek görüşüyorum. Göreve gelir gelmez önce söz verdiğimiz gibi pazaryeri kiralarında yüzde 50 indirim yapacağız. Fiziki onarımları hızla yaparak esnafımızın ve vatandaşımızın rahat bir şekilde alışveriş yapmasını sağlayacağız. Halk pazarları hem küçük esnafımız hem de vatandaşımız için çok önemlidir. Biz her iki tarafında mutlu olmasını sağlayacağız.” dedi.

Davutlar Halk Pazarı’nda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Ömer Günel, pazarda karşılaştığı ünlü dans sanatçısı Burçin Orhon’la ve diğer vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. CHP adayı Günel, “Bana gösterilen bu sevginin karşılığını başkanlık mazbatasını aldığım gün hizmetlerimizle vereceğim. Kuşadası’nda yaşayan tüm vatandaşlarımızın yüzü gülecek." dedi. 

"Bizde din, dil, mezhep, ırk, doğum yeri ayrımı yoktur"

Kuşadası’nda yaşayan herkesin Kuşadalı olduğunun altını çizen CHP Adayı Ömer Günel, “Kim ki Kuşadası’na gelip yerleşmiş, çoluğunu çocuğunu burada yetiştirmeye karar vermiş, burada ekmeğini kazanıyorsa, O benim hemşerimdir. Benim için Kuşadalı olmanın başka bir kriteri yoktur. Tercih ettiği partinin bile önemi yok. Ben bu kente hizmet edecek Ömer Günel olarak oylarınıza talibim. Vatandaşlarıma yaşanabilir, mutlu olduğu, sosyal bir kent vaat ediyorum.” dedi. 

Davutlar gençleri "Ömer Günel" diyor

Davutlar merkezinde gençlerle buluşan CHP Adayı Ömer Günel, “Gençler bizim için çok önemli. Biz enerjimizi sizlerden alıyoruz. Sizlerin aktif olarak daha fazla siyasetin içinde yer almanızı istiyoruz. Sizler için eğitim merkezleri açacağız. İş ararken “her işi yaparım” yanlış bir mantıktır. Belirli konularda uzmanlaşmanız gerekiyor. Bunun için mesleki eğitim merkezleri açacağız. Burada eğitim gören gençlerimizi ihtiyaç olan kadrolarda istihdam edeceğiz.” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası