Ege Postası
Geri

Davutoğlu, dışişleri bakanları ile ayak üstü görüştü

İstanbul'da Suriye Halkının Dostları Toplantısı'na katılmak amacıyla İstanbul'a gelen üye ülkelerin dışişleri bakanları Adile Sultan Sarayı'nda bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, toplantı öncesi mevkidaşları ile...
Davutoğlu, dışişleri bakanları ile ayak üstü görüştü
Haberler / Dünya
20 Nisan 2013 Cumartesi 21:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul'da Suriye Halkının Dostları Toplantısı'na katılmak amacıyla İstanbul'a gelen üye ülkelerin dışişleri bakanları Adile Sultan Sarayı'nda bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, toplantı öncesi mevkidaşları ile ayaküstü ayrı ayrı görüştü.

        İlki Tunus'ta gerçekleştirilen Suriye Halkının Dostları Toplantısı'nın ikincisi Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya üye ülkelerden çok sayıda ülkeden bakan İstanbul'a geldi. Adile Sultan Saray'ında gerçekleştirilen toplantı öncesi Dışişleri Bakanı Davutoğlu katılımcı ülkelerin bakanları ile yakından ilgilendiği görüldü. Davutoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague'un aralarında bulunduğu mevkidaşları ile ayaküstü sohbet etti.

         Davutoğlu, ABD ve İngiltere'nin yanı sıra Katar, Suudi Arabistan, Ürdün, Mısır, BAE, İtalya, Almanya ve Fransız bakanlar ile Suriye Ulusal Koalisyonu temsilcileri ile bir süre ayak üstü konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası