Ege Postası
Geri

Delican'dan siyasete mola: Denizde hem yarıştı hem stres attı!

CHP’li Tire Belediyesi’nde yaşanan satış krizinde geri adım atılmasında gösterdiği sert tepkiyle pay sahibi olan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican,denizde stres attı. İki gün süren ve ünlü işadamlarının da katılarak renk kattığı Alaçatı Uluslararası Balık Tutma Turnuvası'nda çocuklarının ismini taşıyan Berkenaz adlı tekneyle mücadele eden Delican, Albakor cinsi iki tane orkinos tuttu.
Delican'dan siyasete mola: Denizde hem yarıştı hem stres attı!
Haberler / Yerel Politika
13 Ekim 2014 Pazartesi 09:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’li Tire Belediyesi’nde yaşanan ve kent gündeminin ilk sırasına yerleşen satış krizinde yaptığı sert çıkışlarla dikkat çeken AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, parti içi yaşanacak delege seçimleri öncesi denizde stres attı. Delican, İzmir'de bu yıl 8.'si düzenlenen ve 78 teknenin katıldığı Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balık Tutma Turnuvası'nda mücadele etti.İki gün süren ve ünlü işadamlarının da katılarak renk kattığı turnuvada çocuklarının ismini taşıyan Berkenaz adlı tekneyle mücadele eden Delican, yerel seçimde AK Parti Çeşme Belediye Başkan Adayı olan eski il yöneticisi Mustafa Cenger’le birlikte yarıştı.Delican yarışmada Albakor cinsi iki tane orkinos tuttu.


DİSİPLİN STRATEJİ VE SABIR
Denize büyük bir tutkusu olduğunu, İzmir’inde deniz kenti olması nedeniyle sık sık deniz sporları yaptığını ve balık tuttuğunu ifade eden Delican, “İzmir için güzel olan her şeyde yer alıp, İzmir'in marka kent olabilmesi için mücadele edeceğim.Balık tutmak ve siyaset birbirine çok benziyor. Her ikisinde de disiplin strateji ve sabır gerekiyor" dedi.

Turnuvada dereceye girenlere Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da katılımıyla düzenlenen törenle ödülleri verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası