Ege Postası
Geri

Başkanlardan Tire değerlendirmesi!

Tire Belediyesi’nin kapanan Gökçen Beldesi’nden gelen 40 dönümlük arazisini satın alan CHP’li Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik kararından vazgeçti. Satışa en sert tepkiyi gösteren isim olan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, " CHP aldı, CHP sattı ve sonunda teminatı yakarak yanlıştan çark etmek durumunda kaldı.Fazla söze gerek yok, yine haklı çıktık"dedi. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise, " Ödemiş İlçe Başkanımız kendi iradesiyle böyle bir karar aldı. Satılan köy malı değildi belediye malıydı" dedi.
Başkanlardan Tire değerlendirmesi!
Haberler / Yerel Politika
11 Ekim 2014 Cumartesi 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP'li Tire Belediyesi’nin kapanan Gökçen Beldesi’nden gelen 40 dönümlük arazisini satın alan CHP’li Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik kararından vazgeçti.Satışa en sert tepkiyi gösteren AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, geri adım atılmasının ardından Twitter'dan değerlendirmelerde bulundu.  

DELİCAN:YİNE HAKLI ÇIKTIK
Delican, Twitter'dan şu ifadeleri kullandı; 
" Tire'de CHP'li belediye tarafından satışa çıkarılan köylünün kullandığı araziyi alan CHP Ödemiş İlçe Başkanı vazgeçmek durumunda kalmış.CHP aldı, CHP sattı ve sonunda teminatı yakarak yanlıştan çark etmek durumunda kaldı.Fazla söze gerek yok, yine haklı çıktık. Yanlıştan dönmek erdemdir. Kendilerine teşekkür ediyoruz.Umarız, üçüncü bir teşekkür etme durumunda kalmayız. Köylünün malı köylüde kalsın, hiçbir şekilde rant konusu yapılmasın."

ENGİN: SATILAN KÖY MALI DEĞİLDİ
Tire'deki rekreasyon alanının açılışına giden ve Başkan Tayfur Çiçek'le de görüşen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'den de yaşanan gelişmeyle ilgili açıklama geldi. Engin, " Ödemiş İlçe Başkanımız kendi iradesiyle böyle bir karar aldı. Zaten satılan köy malı değildi belediye malıydı. Daha önce de Başkanla görüşmüştüm. Belediyeye geçen köy mallarını satmayacağını açıklamıştı. Satılan Gökçen Belediyesi'nden kalan bir araziydi... Satış iptal edildi ancak bu hiçbir mal satılmayacak anlamına gelmez. Köy mallarını satmayacağını açıkladı başkan ancak ihtiyaç varsa köylünün kullanmadığı bir malı satabilir" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası