Ege Postası
Geri

Engellilere özel buluşma

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde 10 ay önce Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği'nin kuruculuğunu üstlenen Serpil Aksoy, 81 ilde yaşayan 150 engelliyi biraraya getirecek bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. 31 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek engelli buluşması için renkli bir etkinlik programı hazırlandı.
Engellilere özel buluşma
Haberler / Yerel Politika
10 Ekim 2014 Cuma 10:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ödemiş'te 15 yaşındaki, doğuştan bedensel ve zihinsel engelli kızı Gülden Coşkunses ile yaşayan Serpil Aksoy, eşinden ayrıldıktan sonra 10 ay önce kurduğu Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği ile kısa zamanda engelliler yararına çok sayıda proje geliştirdi. Ödemişli iki omuriliği bulunan liseli Ömür Aldemir'in ameliyatı için Atatürkçü Düşünce Derneği ile birlikte kampanya düzenleyen Aksoy, bu kez de 81 farklı ilden katılacak engellilerin buluşması için kolları sıvadı. 31 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında 150 engelliyi Ödemiş'te ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını kaydeden Aksoy, "Engellilerimize Ödemişimizi tanıtıp onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Ödemiş Güven ve Helvacı Otel'de konuk edeceğimiz engelliler, ilk gün şehir turu yapacak. Engelsiz Kafe, Çamlık, Yıldız Kent Müzesi gezildikten sonra, konuklara Ödemişin meşhur gül pidesi ikram edilecek. Akşam Ecenaz Düğün Salonu'nun sponsorluğunda, orkestra eşliğinde halk oyunları ve efeler gösteride bulunacak. Şarkılar söylenen gecede konuklara Ödemiş Köftesi, keşkek, tulumba tatlısı ikram edilecek. Otelde Urfalılar tarafından sıra gecesi yapılacak. Son gün Birgi, Gölcük, Bozdağ gezilecek. Total Düğün Salonu sponsorluğunda, saç kavurması, pilav, sütlaç ikram edilecek. Solist Fatih ve Zenne Celal gösterilerde bulunacak. İnce saz ve Romen havaları ile konuklarımız eğlenceye doyacak" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası