Ege Postası
Geri

İzmir i karıştıracak Candan Erçetin konseri kapışması!

Daka önce AK Parti İzmir milletvekili Ali Aşlık ile Twitterda karşı karşıya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun danışmanı Gazeteci Hasan Tahsin bu kez Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı ile karşı karşıya geldi.
İzmir i karıştıracak Candan Erçetin konseri kapışması!
Haberler / Yerel Politika
12 Ekim 2014 Pazar 21:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI- Bursalı, gazetenin Balkan Festivali kapmasında İzmir’de düzenlenen Candan Erçetin konserini eleştirdiği haberini paylaştı.  Bursalı’nın kendisine ait Facebook hesabından “32 kisi ölmüş, 2 polisimiz şehit olmuş... Ama İzmir Büyükşehir Belediyesi Gündoğdu Meydanı'nda Candan Erçetinli kutlamalardan vazgeçmemiş... Vah vah” diyerek haberi paylaştıktan sonra Başkan Aziz Kocaoğlu’nu eleştirmesi  en sert tepki danışmanı Hasan Tahsin’den geldi . Tahsin, “Şehitlerimizden biriyle ilgili ne yayımlamıştınız, özür dilemeyi düşünüyor musunu? Balkan Festivali ile ilgili Başkan ile Vali arasındaki görüşmeyi YOK mu sayıyor sunu? Bu yorumu silebilirsiniz sorun değil” cevabını verdi.  İkili arasında tartışma daha sonra sert ifadelerle sürerken konu maaşların nereden alındığına kadar geldi.

İŞTE O TARTIŞMA 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası