Ege Postası
Geri

Delican gidecek mi/kalacak mı'

AK Parti İzmir'de 2 yılını geride bırakan İl Başkanı Bülent Delican'ın durumu netlik kazanmadı. İl başkanları toplantısından dönen Delican'ın yakın çevresine "Görevime devam edeceğim" dediği belirtilirken, parti kulislerinde sürpriz isimler konuşuluyor.  Kulislerde sürpriz isimler konuşuluyor
Delican gidecek mi/kalacak mı'
Haberler / Yerel Politika
15 Temmuz 2016 Cuma 16:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - AK Parti İzmir Teşkilatı'nda İl Başkanı Bülent Delican'ın durumu papatya falına döndü.

Özellikle İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı olmasının ardından Delican'ın görevden alınacak iddiaları parti kulislerinde yüksek sesle konuşulmaya devam ediyor.

DELİCAN MORALLİ DÖNDÜ

Parti Genel Merkezi İzmir'e yönelik şuana kadar herhangi bir tasarrufta bulunmazken, geçtiğimiz gün il başkanları toplantısı için Ankara'ya giden Delican'ın İzmir'e mutlu döndüğü gelen haberler arasında. Delican'ın yakın çevresine, " Moralim çok iyi...Genel Merkez'in bana güveni tam. Yoluma devam ediyorum" dediği parti içi saha çalışmaları için kolları sıvadığı iddia edildi.

Delican'ın kısa süre içinde görevden alınacağını dillendirenlerin de sayısı bir hayli fazla. 

Koltukta 2 yılını geride bırakan Delican'ın yerine parti içinde sürpriz isimler konuşuluyor.

5 İSİM ÖNE ÇIKTI

İl eski Başkanı Ömer Cihat Akay, Konak İlçe Eski Başkanı Fevzi Bayram ve İl eski başkanı ve eski milletvekili Aydın Şengül, Aliağa da belediye başkan adayı gösterilen Etem Yorulmaz, yerel seçimlerde DYP'den AK Parti'ye geçen Yıldırım Ulupınar isimleri il başkanlığı için konuşuluyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası