Ege Postası
Geri

Delican'ın ajandası kabarık

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ın ajandası kabarık. Delican yeni il binası için hızlı hareket ediyor. Mahalle başkanlıklarının belirlenmesinde il başkanlığı müdahil olacak. Öte yandan il yönetiminde başkan yardımcılarına ilçe sorumluluğu verilecek. İlçelere yönelik revizyon ise sürecek. Gündeminde bina, mahalle başkanları, koordinatörlük ve revizyon
Delican'ın ajandası kabarık
Haberler / Yerel Politika
20 Eylül 2016 Salı 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ın yeni il binası için hızlı hareket etmek istediği ve yer arayışını hızlandırdığı öğrenildi. İl başkanlığını geçici olarak Konvoy İş Merkezi'ne taşıyan Delican'ın partililerin rahatlıkla ulaşabilmesi için özellikle metro ve İZBAN duraklarına yakın noktalarda yer arayışlarını sürdürdüğünü il yönetimine bildirdiği öğrenildi. Özellikle kadın kollarında yer alan kadınların akşamları rahatlıkla evlerine dönebilecekleri merkezi bir yer düşünülüyor. 3-4 farklı seçenek öne çıkarken kirası uygun bir yere kısa zamanda geçilecek. 

MAHALLE BAŞKANLIKLARINDA FETÖ TEMİZLİĞİ
Delican'ın mahalle başkanlarının belirlenmesine yönelik tüm inisiyatifi ilçe başkanlıklarına bırakmak istemediği öğrenildi. Delican'ın mevcut mahalle başkanlarına yönelik özellikle FETÖ bağlantıları olup olmadığına yönelik çalışma yapma niyetinde olduğu ifade edildi. 

BAŞKAN YARDIMCILARI KOORDİNATÖR DE OLACAK
Delican'ın ilçelerle daha koordineli çalışmak adına il başkan yardımcılarına da koordinatörlük görevi vereceğini il yöneticilerine aktardığı bildirildi. Delican her il başkan yardımcısına sorumlu olacağı ilçeler verecek.

YENİ İSİM ARAYIŞI
Öte yandan partide yeni ilçe başkanı arayışı sürüyor. Bergama, Bayraklı ve Karabağlar'a yönelik İzmir Koordinatörü Mustafa Köse kente gelip mini bir temayül yapmıştı. Ankara'ya henüz kimsenin çağrılmaması ve sürecin uzaması akılları karıştırdı. Delican'ın da yöneticilere 3 ilçe için parti kültürüne sahip, teşkilatı iyi tanıyan, partiye güç katacak isim önermeleri konusunda görüş sorması yönetim içinde "Temayülde öne çıkanlar Delican'ı tatmin etmedi" şeklinde yorumlandı. 

REVİZYONA DEVAM MESAJI
Yöneticilerin "Diğer ilçelerde revizyon olacak mı'" sorusuna Delican'ın "Performansı düşük uyum sağlayamayan ilçelere yönelik revizyon yapılmasında fayda var" diyerek başka ilçelere de neşter vurulacağı yönünde mesaj verdiği ifade edildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası