Ege Postası
Geri

Demirtaş: Büyük bir katliamla karşı karşıyayız!

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş Ankara'da yaşanan katliam sonrası açıklama yaptı. Demirtaş büyük bir katliamla karşı karşıya kalındığını belirtti. Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de olay yerinde bulunanlardan panik havasına izin vermemelerini istedi.
Demirtaş: Büyük bir katliamla karşı karşıyayız!
Haberler / Politika
10 Ekim 2015 Cumartesi 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın düzenleyeceği basın toplantısı öncesi Ankara 'daki patlama haberi gelince HDP İstanbul İl binası boşaltıldı. Demirtaş yaptığı açıklamada, 'Saldırı, Diyarbakır ve Suruç'un tıpa tıp benzeri ve devamı. Bilanço çok ağır" dedi.
Gazeteciler ve çalışanlar dışarı çıkarılarak partililer tarafından binada arama yapıldı. Aramanın tamamlanmasından sonra Demirtaş binaya geldi. Tekrar içeri alınan gazeteciler ve katılanların üzerleri arandı.

'DİYARBAKIR VE SURUÇ'UN TIPA TIP BENZERİ'
HDP Eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara'daki patlamayla ilgili, "Çok büyük katliamla karşılaştık. Vahşice barbarca bir saldırı gerçekleşti. Diyarbakır ve Suruç'un tıpa tıp benzeri ve devamı. Bilanço çok ağır" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası