Ege Postası
Geri

Denizli'de herkesin bir ağacı olacak

DENİZLİ Belediyesi, 500 bin fidan dikimi seferberliği başlattı. Merkezde yaşayan 500 bin kişi için çeşitli bölgelere bu yıl içinde 500 bin fidan dikilecek. Belediye Başkanı AK Parti’li Osman Zolan, herkesin bir fidanı olacağını dile getirdi.
Denizli'de herkesin bir ağacı olacak
Haberler / Ege
19 Mart 2013 Salı 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Denizli - Denizli Belediyesi’nin başlattığı 500 bin fidan dikim töreninden ilk bölümü Honaz İlçesi’ne bağlı Gürlek Köyü’nde Yıldırım Mezarlığı Mevkii’nde yapıldı. Çeşitli okullardan 1000’e yakın öğrencinin katıldığı fidan dikim töreninde, Belediye Başkan Osman Zolan ve Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy, birlikte fidan dikti. Törende konuşan Başkan Zolan, Denizli merkezde yaşayan herkes için bir fidan dikeceklerini ifade edip, “Bu yıl içinde amacımız 500 bin fidanı toprakla buluşturacağız. Geçen yıl belediye olarak 150 bin fidan diktik. Bu yıl için başlattığımız seferberlik içinse herkes için bir fidan dikimi yapacağız. Merkezde yaşayan herkesin bir ağacı olacak. Buraya fidan dikmeye gelen çocuklar, toprakla buluşturdukları fidanlarla büyüyecekler” dedi.

Öğrenciler Başkan Zolan’la fıstık çamı fidanlarını toprakla buluşturdu. Gürlek Köyü’nde 152 hektarlık alana 30 bin fıstık çamı dikilecek. Yıl boyunca çeşitli bölgelere toplam 500 bin fidan dikelecek.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası