Ege Postası
Geri

Dikili'de isyan dinmiyor

İzmir'in Dikili İlçesi'nde, söylentisinin bile tepki gördüğü mülteci kampı fikrine, Dikilim Platformu Bileşenleri'nden de eleştiri geldi. Kentte böyle bir kampın yapılmasına kesinlikle karşı olunduğu vurgulandı.
Dikili'de isyan dinmiyor
Haberler / İzmir
1 Nisan 2016 Cuma 14:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dikili Platformu Bileşenleri, son günlerde konuşulan, Dikili'ye mülteci kampı yapılacağı fikrine karşı olduklarını açıkladı.

Dikili Platformu Bileşenleri'nden yapılan yazılı açıkmamada, "Ne acıdır ki, Dikili ilçemizde mülteci kampı kurma kararı alan AKP hükümeti yetkilileri, konuyla ilgili uluslararası insan hakları kuruluşlarına, sağlık örgütlerine, meslek odalarına, kentimizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına, yerel yönetimlere ve de bölge halkına herhangi bilgi vermemiştir. Bizler de kentimizi, doğamızı, insanımızı seven; barıştan, hümanizmden yana olan Dikilim Platformu üyeleri olarak, sevginin kenti Dikili'de kamp kurulmasına karşı olduğumuzu ifade ediyoruz. Mülteci kampının Dikili'ye kurulmasına neden karşı olduğumuzu gerekçeleriyle açıklayacağımız ve bu kampın kurulmasının beraberinde getireceği sorunlara dikkatleri çekmek ve bu konunun takipçisi olduğumuzun bilinmesi amacıyla 2 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 12.00'de Dikili Atatürk Meydanı'nda kitlesel bir basın açıklaması yapacağız" denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası