Ege Postası
Geri

Dikmen'den kongre açıklaması

6 Nisan'da olağanüstü genel kurula gidecek İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin başkan adaylarından Misket Dikmen ve ekibi, "Gazetecilik mesleğinin en zor sınavlarından birini vermekte olduğu şu günlerde tarihi misyonumuzun bize yüklediği bilinç ve kararlılıkla İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin yönetimine adayız" dedi.
Dikmen'den kongre açıklaması
Haberler / İzmir
4 Nisan 2016 Pazartesi 17:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dikmen ekibinin yaptığı yazılı açıklamada, "Tüm camiamızı kapsayan, şeffaf, demokratik ve birlikte yönetim ilkelerine gönülden bağlı dostlarımızla ve sizlerin de desteği ile daha da güçlenerek yola çıktık" denildi. 

Olmazsa olmazlarımız, kırmızı çizgilerimiz var.

Basın özgürlüğü, halkın özgür ve objektif haber alma hakkı, mesleğin onuru, gazetecinin itibarını korumanın vazgeçilmez ilkelerimi arasında olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Olmazsa olmazlarımız, kırmızı çizgilerimiz var. Gökyüzünü, cenneti kısacası yapamayacağımız hiç bir şeyi vadetmiyoruz. Ancak;Emek sömürüsünün önüne geçmek, mesleki erozyonu engellemek, sendika ve örgütlenmenin önündeki engelleri kaldırmak için…Üyelerimizin olduğu kadar genç meslektaşlarımızın da hakkını korumak için…Evrensel hukuk kurallarına ve insan haklarına saygı gösterilen, özgür ve demokratik Türkiye mücadelemiz için…Desteklerinizi bekliyoruz.
Hedeflerimizi dayanışmayla, katılımcı bir anlayışla ve hep birlikte gerçekleştireceğiz. 

Gelin, 70 yıllık onurlu tarihi ile İzmir'in en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin bayrağını Hasan Tahsin Ruhuyla daha da ileriye taşıyalım. "

Misket Dikmen'in ekibinde Dilek Gappi, Gaye Karadağ, Tayfur Göçmenoğlu, Murat Attila, Semih Aksoy, Kenan Çimen, İlker Çoban, Hakan Dirik, Gökmen Küçüktaşdemir, Sadık Pala'dan oluşuyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası