Ege Postası
Geri

Dirk Kuyt: Tam olarak yeterli değiliz

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, Salzburg karşısında aldıkları 3 - 1'lik galibiyetin ardından, "Her maç daha iyi oynuyoruz; ama tam olarak yeterli değiliz" dedi.Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dirk...
Dirk Kuyt: Tam olarak yeterli değiliz
Haberler / Spor
7 Ağustos 2013 Çarşamba 03:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, Salzburg karşısında aldıkları 3 - 1'lik galibiyetin ardından, "Her maç daha iyi oynuyoruz; ama tam olarak yeterli değiliz" dedi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dirk Kuyt, turu geçmenin önemine değinerek, "Erken yediğimiz golden sonra gol bulmak için çok çalıştık. İkinci yarı biraz daha skoru korumak için çalıştık ve bunu da başardık." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu, ortaya koydukları oyunla ilgili de "Her maçta daha iyi oynuyoruz; ama tam olarak yeterli değiliz." şeklinde konuştu. Kuyt, şunları söyledi: "Şu an Avrupa'da birçok takım Fenerbahçe'yi iyi tanıyor. Çünkü biz geçen senenin yarı finalistiyiz. Hangi takım çıkarsa çıksın bize saygı duyacaktır. Zor bir kura olacak; ama en zor takım bile gelse taraftarımızla şansımız çok yüksek olacaktır."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası