Ege Postası
Geri

Dördüzlere karşı millet

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Buca Gediz Mahallesi’nde bulunan Hüseyin Kocabıyık’ın seçim ofisini ziyaret etti. Beraberinde Ak Partili vekil adayları Cemil Şeboy, Talip Uzun ve Gürbüz Akbulut’un da bulunduğu ziyarette gördüğü ilgiden memnun kalan Eroğlu, “Başbakanımızı da çok coşkulu karşıladınız, beni de burada, çok teşekkür ediyorum değerli kardeşlerim” dedi. Bakan Eroğlu Buca'da seçim ofisi açılışında konuştu:
Dördüzlere karşı millet
Haberler / Seçim
30 Mayıs 2015 Cumartesi 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamını da getirdim diyerek sözlerine başlayan Bakan Eroğlu, “İzmirliler Sayın Başbakanımızı Gündoğdu’da çok güzel karşıladı, bundan dolayı tüm İzmirli kardeşlerime teşekkür ediyorum, geçenlerde Cumhurbaşkanımız ile de Aydın ve Uşak’ta toplu açılış töreninde beraberdim, Adnan Menderes Havaalanı’nda uğurlarken İzmir’deki tüm kardeşlerime en kalbi selamlarımı söyle dedi. Ben de sizlere Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletmenin bahtiyarlığını yaşıyorum” diye konuştu.

"Bakan Eroğlu, Malatyalı İşadamları Derneği yemeğinde konuştu: İzmir Ankara’ya bağlanacak" Haberi okumak için tıklayınız...


Bu Seçim Eski Türkiye İle Yeni Türkiye Arasında Yapılıyor
Haziran seçilerini Cumhuriyet tarihinde en önemli seçim olarak niteleyen Veysel Eroğlu, “ Bu seçim sadece sıradan bir milletvekilliği seçimi değildir, Türkiye için büyük hedeflere doğru yelken açan 2023, 2053, 2071, hedeflerini yakalamak için büyük projeleri ortaya atan bunun hesaplarını planlarını projelerini hazırlayan bir Ak Parti hükümeti ile Türkiye’nin önün kesmek isteyen, tekrar faiz lobisine IMF’ye teslim etmek isteyen, tekrar hastane kuyruklarına mahkûm etmek isteyen, bir ilaç alırken tıpkı geçmişte olduğu gibi 10 katı fiyata satma isteyenler arasında olacak bir seçimdir” ifadelerini kullandı.

Dördüzler’e Karşı Millet Var
“Eski Türkiye istemiyoruz, Yeni Türkiye için hazır mıyız” diyen Eroğlu, “ Eski Türkiye’nin sahipleri hepsi dördüz oldu birleşti ama Allah’a şükür onlar dördüz ise onların karşısında milletimiz var, İzmirliler var, Bucalılar var” diyerek milli iradenin gücünün statükoyu yeneceğini vurguladı.
Ardından Eroğlu ve vekil adayları Gediz Mahallesi’ni gezdi, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası