Ege Postası
Geri

Dörtçelik Çocuk Hastanesi doktorları Dr. Arslan’ı andı

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi doktorları, geçtiğimiz yıl Gaziantep’te hastanede uğradığı saldırıcı sonucu hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan’ı andı. Hastane bahçesinde bir araya gelen doktorlar ve sağlık çalışanları,...
Dörtçelik Çocuk Hastanesi doktorları Dr. Arslan’ı andı
Haberler / Genel
17 Nisan 2013 Çarşamba 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi doktorları, geçtiğimiz yıl Gaziantep’te hastanede uğradığı saldırıcı sonucu hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan’ı andı.

Hastane bahçesinde bir araya gelen doktorlar ve sağlık çalışanları, saygı duruşunda bulundu. Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Murat Tutanç, sağlıkta şiddetin önüne geçilmesi için yapılan düzenlemelerin daha etkili uygulanması gerektiğini söyledi.

Sağlık Bakanlığı'nın bu konuda giderek artan hassasiyetine dikkat çeken Tutanç, “Sağlık çalışanlarına yönelen şiddeti kınıyor, herkese şiddetsiz, mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı diliyor ve bu konuda çaba gösteriyoruz.” dedi.

Sağlık çalışanları adına konuşan Çocuk Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ertunç Karadağ da şiddet olaylarına değindi. Çalışanlar daha sonra mesailerinin başına döndü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası