Ege Postası
Geri

Dünyaca ünlü hafızlar, Manisa'da Kur’an ziyafeti sunacak

Manisa Türk Tasavvuf Musikisi ve Mevlidhanlar Derneği tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenecek Hafızlar, Mevlidhanlar Kültür Sanat Şöleni’nde, dünyaca ünlü hafızlar Manisalılara Kur’an ziyafeti sunacak. Gazetecilere açıklamada bulunan...
Dünyaca ünlü hafızlar, Manisa'da Kur’an ziyafeti sunacak
Haberler / Genel
26 Haziran 2013 Çarşamba 13:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Manisa Türk Tasavvuf Musikisi ve Mevlidhanlar Derneği tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenecek Hafızlar, Mevlidhanlar Kültür Sanat Şöleni’nde, dünyaca ünlü hafızlar Manisalılara Kur’an ziyafeti sunacak.

Gazetecilere açıklamada bulunan Manisa Türk Tasavvuf Musikisi ve Mevlidhanlar Derneği Başkanı Ali Gülfidan, şölenin 3 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirileceğini bildirdi. Programın Manisa Şehzadeler Mehteri konseriyle başlayacağını aktaran Gülfidan, şölende üç ünlü hafızın Manisalılara Kur’an ziyafeti sunacağını bildirdi. Programda tasavvuf musikisi, naat ve kasidelerin okunacağını, zakirler ve semazenler korusun da yer aldığını dile getiren Gülfidan, ayrıca üç ünlü hafız tarafından yatsı namazının Cumhuriyet Meydanı’ndan okunacağını ve ezanın merkezi sitemle Manisalılar tarafından bütün camilerden duyulacağını kaydetti.

Bu etkinliğinin Manisa’nın bir etkinliği olduğunu ve Türkiye’de başka bir yerde olmadığını dile getiren Gülfidan, "Çok özveri isteyen bir etkinlik. Bu etkinliği düzenlememizde Belediye başta olmak üzere idamları ve sivil toplum kuruluşlarının çok büyük desteği oluyor. Katkı veren herkese teşekkür ediyorum." dedi. Etkinliğe yurt dışından da katılımın olduğunu aktaran Gülfidan, bu yıl 21’ncisini düzenleyecek etkiliğe bütün Manisalıları davet etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası