Ege Postası
Geri

Durak çileden çıktı grup toplantısını terk etti!

Geçtiğimiz Cuma günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile Atakent’te Ahmet Taner Kışlalı Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen ilk açılışın ardından Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi’nin açılışına belediyenin otobüsü ile gidemeyen meclis üyelerinin grup toplantısında hesap sorması Başkan Durak’ı çileden çıkarttı.
Durak çileden çıktı grup toplantısını terk etti!
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Kasım 2012 Pazartesi 21:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Karşıyaka Belediyesi Kasım ayı ikinci olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Cevat Durak başkanlığında gerçekleşti. Oldukça kısa süren meclis toplantısı öncesi gerçekleşen grup toplantısında geçtiğimiz Cuma günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleşen toplu açılış töreninde Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi’nin açılışına gidemeyen meclis üyelerinin grup toplantısında hesap sorması Başkan Durak’ı çileden çıkarttı.

YAMANLAR’DAKİ AÇILIŞA GİDEMEDİLER SERZENİŞTE BULUNDULAR
CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile 7 projeyi hizmete açarak gövde gösterisi yapan Karşıyaka Belediyesi’nde açılış günü yaşanan otobüs krizi grup toplantısına yansıdı. Daha önceden meclis üyeleri için 27 kişilik tek otobüs tutulacağını duyuran Belediye açılış günü 15 ‘er kişilik iki otobüs tahsis etti. Çoğu meclis üyesinin Kılıçdaroğlu’nu karşılamaya kendi araçları ile gitmesi nedeni ile sadece 12 meclis üyesinin belediyenin tahsis ettiği otobüs ile Genel Başkanı takip etmesi üzerine belediye diğer otobüsü devre dışı bıraktı. Belediyenin otobüsünde yer almayan ancak Atakent’te Ahmet Taner Kışlalı Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen ilk açılışın ardından Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi’nin açılışına belediyenin otobüsü ile gitmek isteyen meclis üyeleri Günsel Sağlam, İsfahan Naki, Asuman Yalçın ve Solmaz Akdemir’in otobüste yer olmaması nedeni ve şoföründe ayakta yolcu taşımak istememesi nedeni ile açılışa gidememesi ufak çaplı bir kriz yarattı.

MECLİSTE GÖNDERME YAPTI
Açılışa gidemeyen meclis üyelerinin grup toplantısında yaşananları dile getirerek, “ Bizi arabaya kasıtla mı almadınız'’ diye sormaları Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ı kızdırdı. Henüz toplantının başında gelen soru üzerine bir hayli sinirlenen Durak grup toplantısını terk etti. Gündemdeki maddeleri görüşme fırsatı bulamayan Durak’ın sinirli hali meclis toplantısında gözlerden kaçmadı. Meclis gündemine geçilmeden önce açılışların güzel geçtiğini bu yüzden belediyenin tüm personeline ve kararların alınmasında emeği geçen tüm meclis üyelerine teşekkür eden Durak, “ Güzel bir açılış günü oldu. Bugüne gölge düşürmek doğru olmazdı. Gölge düşürdüğümüzü düşünmüyorum. Hiçbir zaman küçük hesapların peşinden koşmadım” diyerek adeta grup toplantısında yaşananlara gönderme yapmış oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası