Ege Postası
Geri

Durak'tan ortak akıl çağrısı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun “9 senedir tamamlayamadığım tek proje” dediği ve İzmir’in kanayan yarası haline gelen katı atık bertaraf tesisi hakkında Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’tan beklenen cevap geldi. Yamanlar’da kurulması planlanan ve resmi makamlardan onayı alan proje hakkında Kocaoğlu ile henüz görüşmediğini kaydeden Cevat Durak, önümüzdeki günlerde yeni bir çöp zirvesi yapabileceklerinin sinyalini vererek, konuya ortak akıl ile çözüm getirme önerisinde bulundu.
Durak'tan ortak akıl çağrısı
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Ağustos 2013 Cuma 13:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Geçtiğimiz İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yaşanan ceset tartışması ile yeniden alevlenen çöp tartışmasına Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’tan beklenen açıklama geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan’ın “Tesisi yapmak için cesedimi çiğnemeleri lazım” sözlerini yorumlayan Durak, “Yanlış anlaşılma var” diyerek, önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile görüşerek soruna ortak çözüm getirmeye çalışacaklarını kaydetti.

DURAK’TAN “ORTAK AKIL” ÇAĞRISI

Çöp tesisi hakkında daha önceden yaptığı açıklamaları hatırlatan Başkan Durak, ”Biz düşüncelerimizi daha önce söyledik. Bilimsel bir ortamda çalışmalar yapıldı, biz de kayıtlarımızı koyacağız. Şuanda bana iletilmiş herhangi bir şey yok, sadece gazetede okuduklarımız ve bundan sonraki süreçteki konuşmalar var. Resmi bir şey yok. Hafta başında Başkan Kocaoğlu’nu aradım herhalde önümüzdeki günlerde görüşürüz. Valilik ya da bakanlığın verdiği emirle olumlu rapor verdiler, çekinceli de olsa... Burada sanırım yanlış anlama da var, düzelteceğiz. Burada başından beri söylediğimiz bir şey var, bunları konuşmak istemiyorum. Ben başkanla daha konuşmadım, konuştuktan sonra açıklama yapacağız. Başkan tesis yeri bulmaya çalışıyor ama ortak akılla yapılması daha doğrudur diye düşünüyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası