Ege Postası
Geri

EGOD'dan Özgener'e destek

Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu, Nisan ayında yapılacak olan İzmir Ticaret Odası (İTO) seçimlerinde başkan adayı olan Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener'i destekleyeceklerini açıkladı. 'İTO'da değişim vakti geldi...'
EGOD'dan Özgener'e destek
Haberler / Ekonomi
22 Ocak 2018 Pazartesi 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin üretimden ihracata her alanda lider sektörü olan otomotivin İzmir'deki temsilcileri, kentin en önemli kuruluşlarından birisi olan İzmir Ticaret Odası'nda otomotivci bir başkan görmek için harekete geçti. İTO'da değişim vakti geldiğine inandıklarını belirten EGOD yönetim kurulu üyeleri ve derneğin geçmiş dönem başkanları, bir restoranda bir araya gelerek seçimlere 56 numaralı Ulaşım Araçları Satışı Meslek Komitesi'nden katılacak olan Özgener'i destekleme kararı aldı.

"OTOMOTİV GÜÇLÜ TEMSİLİ HAK EDİYOR"

EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akkalay, "Otomotiv sektörü Türkiye'nin her alanda lider sektörü. Bu sebeple meslek örgütlerinde ve odalarda çok daha kuvvetli bir temsili hak ediyor. İşte bu anlayıştan yola çıkarak, otomotiv sektörünün içinden bir isim olan Sayın Mahmut Özgener'i destekleme kararı aldık. Yalnızca otomotiv sektörü ile ilgili komitelerde değil, tüm komitelerde Sayın Özgener'e destek çalışmaları yürüteceğiz. İzmir Ticaret Odası'nda bir anlayış değişikliğine ihtiyaç duyuluyor. Mahmut Özgener'in İzmir'de Ticaret Odası'na bağlı tüm şirketler adına olumlu çalışmalar yürüteceğinden ve İzmir'in ekonomik gücünü arttırmasına hizmet edeceğinden şüphe duymuyoruz" dedi.

Toplantıya katılan İTO Başkan Adayı Mahmut Özgener ise, bir otomotivci olarak otomotiv sektörünün desteklerini çok önemsediğini belirterek EGOD üyelerine teşekkür etti. Toplantı sonunda, EGOD Geçmiş Dönem Başkanı Mustafa İduğ, İTO seçimlerinde koordinasyonu sağlamak için görevlendirildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası